Help mee

solas-ronde-reddingboei-met-werplijn

 

Help tegenspraak een kans te geven

Café Weltschmerz is een denktank en broedplaats voor oplossingen. Wij werken met vrijwilligers. Onze gasten, interviewers en redacteuren krijgen niet betaald. Dat houden we ook zo. Alleen de mensen die productiewerk verrichten kunnen hun werk niet zonder vergoeding doen. Omdat we de overheid scherp tegen het licht houden, kiezen we niet voor overheidssubsidies of sponsoring. Daarom zoeken we jullie hulp!

Steun Café Weltschmerz

Café Weltschmerz kan niet bestaan zonder hulp van vrienden. Steun ons en bouw mee aan het fundament van dit journalistieke platform. Alle donaties worden gebruikt voor de productie en distributie van onze gesprekken.

 

Doneer
Al met een klein bedrag help je ons goed vooruit. Maak eenmalig of jaarlijks een bedrag van bijvoorbeeld € 50,- (meer mag natuurlijk ook) over op ons banknummer.
NL23 TRIO 0390 4379 13,
t.n.v. Coöperatie Weltschmerz u.a.

Je kan ook doneren via
onze pagina op Whydonate [link ] 

 

Adopteer een aflevering
De gesprekken van Café Weltschmerz zijn opgenomen in de collectie van Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Dat betekent archivering voor de eeuwigheid. Je kan een aflevering van jouw favoriete onderwerp, interviewer of gast adopteren voor € 100,-. Je naam wordt dan vermeld in de leader bij ‘Mede mogelijk gemaakt door’. Meer weten? Neem contact met ons op via mail@cafeweltschmerz.nl en vraag naar de opnamelijst van de komende maand.

 

Donaties bedrijven
Heb je of werk je bij een bedrijf of organisatie en word je beroepsmatig geïnspireerd door onze gesprekken? Laat het ons weten en steun ons publiekelijk met een betaalde naamsvermelding op deze website. 

 

Deel
Onze gesprekken worden goed bekeken en we hebben veel volgers op social media. Toch denken wij dat ons bereik nog kan groeien. Deel onze afleveringen zoveel mogelijk op de sociale platforms waar jij actief op ben en attendeer jouw omgeving op Café Weltschmerz.

 

Tip ons
Je kan ons ook helpen door onderwerpen aan te dragen en als vrijwilliger wellicht in de redactie mee te helpen. Neem dan contact met ons op via
mail@cafeweltschmerz.nl.

Met grote dank!

Doneren kan rechtstreeks naar: 
NL23 TRIO 0390 4379 13,
t.n.v. Coöperatie Weltschmerz u.a.

 

iDEAL-Payoff-2-groot