Help mee

solas-ronde-reddingboei-met-werplijn
Café Weltschmerz staat inmiddels bekend als een "underground" internetplatform wat ingaat tegen alle journalistieke en mediale principes. Café Weltschmerz voldoet niet aan de journalistieke regels van objectiviteit. Iedere interviewer voert de gesprekken binnen het eigen kennisdomein, zonder de eigen opvattingen geweld aan te doen. In open gesprekken zonder tijdslimiet, worden de fundamenten van de rechtsstaat en democratie benoemd. Het gaat daarbij niet om de persoonlijke verantwoordelijkheid, maar vooral wat wij als samenleving fout doen. Om te leren hoe het anders kan.

Op weg naar een geloofwaardig openbaar bestuur met andere perspectieven!

Onze interviewers krijgen niet betaald. Dat houden we ook zo. Alleen de studio en de mensen die het productiewerk verrichten, kunnen hun werk niet zonder vergoeding doen. Omdat we de overheid scherp tegen het licht houden, kiezen we niet voor overheidssubsidies. Daarom zoeken we jullie hulp!

Als vriend/donateur helpt u mee om tegenspraak een relevante kans te geven. Daarnaast kunt u ook helpen door onderwerpen aan te dragen en wellicht in de redactie mee te helpen.  Doneer d.m.v. onderstaande betaalmogelijkheden of neem contact op voor informatie.

Doneren kan ook rechtstreeks naar 
NL23 TRIO 0390 4379 13,
t.n.v. Coöperatie Weltschmerz u.a.

Met grote dank!

iDEAL-Payoff-2-groot