#12 BREAK! De (weggemoffelde) viruskiller van het RIVM: Ton Rademaker en Ab Gietelink

#12 BREAK! De (weggemoffelde) viruskiller van het RIVM: Ton Rademaker en Ab Gietelink

#12 BREAK! De (weggemoffelde) viruskiller van het RIVM: Ton Rademaker en Ab Gietelink

ZIJN ER OPGESLOTEN BEJAARDEN ONNODIG OVERLEDEN? HADDEN, HORECA, WINKELS, KANTOREN EN THEATERZALEN NORMAAL OPEN KUNNEN BLIJVEN? WORDT HET OPENBAAR VERVOER TOTAAL VERNIETIGD DOOR IDIOTE MAATREGELEN? IS HET RESULTAAT VAN 55 JAAR BOUWEN AAN NEDERLAND IN 3 MAANDEN TIJD VERNIETIGD DOOR MISMANAGEMENT VAN KABINET RUTTE 3?

Het ziet er slecht uit voor de toekomst van: het RIVM, haar deskundigen, de regering Rutte 3 en als laatste, maar in de eerste plaats, de burgers van Nederland. Naast de vernietiging van de economie en dood door schuld, dreigen we nu ook te maken te krijgen met ongekende schadeclaims.

Het 10 jaar oude wapen van het RIVM tegen bacteriën en virussen heet ionisatie. Een overbekende, oude technologie waarmee binnenruimtes vrij gemaakt worden van bacteriën en blijkt na onderzoek van het RIVM ook van virussen.
Een 10 jaar oud onderzoek van het RIVM in samenwerking met de GGD van Friesland en Groningen is daar positief over. Hoewel informatie over dit rapport in januari 2020 nog op Homepage van het RIVM vermeld werd is dit sinds het uitbreken van de epidemie niet meer terug te vinden.

Ton Rademaker is ionisatie deskundige. Hij werkte decennia lang in de research van de Kema Electrotechniek onder meer in China. Het genezende effect op het ademhalingsgestel komt voort uit lucht met extra negatieve ionen.  Door negatieve ionen kunnen TBC patiënten in berggebieden en aan Zee genezen.  Reeds decennia wordt kunstmatige ionisatie toegepast als middel om ziekenhuizen en andere ruimten te reinigen van stof, bacteriën en virussen.
Naast het positieve RIVM-rapport over ionisatie en gezondheid uit 2010 zijn er sinds een aantal jaren meerdere wetenschappelijke studies gepubliceerd, waaronder een Zweedse studie in Science (2013). In al deze studies komt naar voren dat ionisatie naast bacteriën tevens virussen dood.  Rademaker en zijn collegae adviseren daarom de ionisatiemachine als effectief middel tegen het Coronavirus.  Een eenvoudig en goedkoop apparaat dat ook succesvol in ziekenhuizen in Wuhan werd toegepast.