#23 Ab Gietelink I Burgemeester Halsema: Stop de Mondkapjesplicht!

#23 Ab Gietelink I Burgemeester Halsema: Stop de Mondkapjesplicht!

Een open brief aan de burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema over de teloorgang van het vrijzinnige Amsterdam. Een pleidooi voor een alternatieve Corona-aanpak.

Ab Gietelink is cultureel ondernemer en programmamaker. Hij woont in het Amsterdamse Wallengebied. Hij daagde samen met Viruswaarheid de Veiligheidsregio voor de rechter met als doel de mondkapjesplicht onrechtmatig ter verklaren. Ondanks de steun van rechtsgeleerden oordeelde de Rechtbank Amsterdam in het nadeel van de Burgerrechtenbeweging. Gietelink kondigt in deze videobrief hoger beroep bij het Gerechtshof aan.

Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

4 gedachten over “#23 Ab Gietelink I Burgemeester Halsema: Stop de Mondkapjesplicht!”

  1. Prachtig betoog! Ik hoop dat Femke het heeft gehoord en ter harte kan nemen… Deze rake en mooie bewoordingen doen een mens echt goed, mij althans. En ze illustreren met veel humor én ernst wat vrijheid, verantwoordelijkheid en menselijkheid ook al weer betekenen.

  2. Waar zijn onze volksvertegenwoordigers?Waar zijn kritische beleidsmakers?Waar zijn kritische bestuurders?waar zijn onafhankelijk denkende rechters?Ik heb de afgelopen maanden slechts tegengeluiden gehoord van mensen uit de medische wereld,wetenschap bedrijfsleven en cultuur maar jammer genoeg vertegenwoordigen zij niet de macht hier.zo’n zonde.

Reacties zijn gesloten.