#5 Is de Corona Scam iets nieuws? Pierre Capel College

#5 Is de Corona Scam iets nieuws? Pierre Capel College

SUBSCRIBE OP ONS YOUTUBE CHANNEL!
https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw
Title repeat | version number
https://www.cafeweltschmerz.com
https://www.cafeweltschmerz.nl

Is de Corona Scam iets nieuws ?
Corona is ten onrechte uitgeroepen tot een pandemie en heeft tot een mondiale angstgolf geleid. Angst is niet te bestrijden met logica en getallen, maar vraagt om een offer. Het Corona offer bestaat uit zinloze draconische maatregelen.

Naast het offer schreeuwt angst om een oplossing en dat is in dit geval een hypothetisch werkend toekomstig vaccin, dat miljarden dollars gaat kosten.
Dit type Scam hebben we al eens eerder gezien, in het geval van Cholesterol.

Cholesterol is via grove wetenschappelijke fraude gekoppeld aan de angst voor een hartaanval. Door deze angst wil men als offer het cholesterol verlagen en dit proces leidt tot ernstige bijwerkingen. Als oplossing voor deze angst is een zeer schadelijk medicijn gekozen dat een biljoen dollar per jaar opbrengt.

De Cholesterol leugen is nu zo mondiaal verankerd, dat niet besproken kan worden wat Cholesterol echt te maken heeft met een hartaanval. Hoewel Cholesterol absoluut niet te laag mag zijn, worden de normen steeds naar beneden bijgesteld en hebben nu een dramatisch ongezond niveau bereikt.
In dit college zullen de echte processen die aderverkalking veroorzaken worden besproken.

#pieter, #ramon, #cafews

#corona
#machtsgreep
#elite

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.

Onze gesprekken kunnen politiek incorrecte inhoud bevatten. Wij beroepen ons op de bij wet geregelde journalistieke vrijheid als fundament voor een pluriforme samenleving en hygiënische democratische processen.

Of beluister de podcast op SoundCloud:

7 gedachten over “#5 Is de Corona Scam iets nieuws? Pierre Capel College”

  1. Hallo Marcel, Bedankt voor  de link naar de upload van  – #5 Is de Corona Scam iets nieuws? Pierre Capel College” – . Ik heb het daarna onmiddellijk als MP4 gedownload naar mijn harde schijf (ik gebruik: 4K Video Downloader). Inderdaad wat een YouTube dictatuur. De boek/informatie-verbrandingen zijn tegenwoordig dus ook al on line digitaal. 

    MARCEL

  2. Die meneer Capel is werkelijk een fenomeen in zijn colleges. Kostelijk! De licht ironische toon, de mooie zelfspot, de vaste patronen (Maar …….Dus, wat zien we….. Van z’n lang zal ze leven etc. etc.) Heerlijk, en tegelijk een prachtige boodschap: mensen, doe even rustig aan en laat je niet bedotten door hypes als corona en de cholesterolhype. Leef normaal. Bedankt, meneer Capel en gaat u vooral door met uw wekelijkse blogs.

    What do you want to do ?
    New mailCopy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *