Absoluut géén geld naar Italië: Pieter Lakeman, Mirjam Hekker en Pim van Galen

Absoluut géén geld naar Italië: Pieter Lakeman, Mirjam Hekker en Pim van Galen

Een gesprek van Miriam Hekker en Pim van Galen met Pieter Lakeman

Lakeman vindt dat Nederland zijn zelfstandigheid verliest, als premier Rutte dit weekend accoord gaat met giften aan Italië.
Ook de strenge voorwaarden – hervormingen met pensioenen en arbeidsmarkt – die Rutte stelt kunnen Lakeman niet overtuigen.
“Het verleden leert dat beloften van Italië weinig waard zijn gebleken”3 gedachten over “Absoluut géén geld naar Italië: Pieter Lakeman, Mirjam Hekker en Pim van Galen”

  1. Pieter Lakeman snapt het. Die van Galen is qua denken Cafe Wertschmerz onwaardig, hij weet in detail niet waar het om gaat. Hij geeft alleen de standaard MSM argumenten, Corona, export, ook goed voor nederland, etc…  .

  2. Beste redactie,

    De uitzending met Pim van Galen en Mirjam Hekker vond ik niet fijn om zien bekijken. Door Pim van Galen het interview te laten doen kwam er weer veel linkse NOS denkbeelden aan het licht. Dit willen de kijkers van Café Weltschmerz niet graag horen, dan kunnen ze wel naar de NPO kijken. Wel slim van de linkse media om te infiltreren bij Café Weltschmerz. Waarom laten jullie dit gebeuren, redactie? Het was heel vervelend om naar die domme linkse argumenten van Pim van Galen te moeten luisteren! D’r uit met die vent!

    Met vriendelijke groet, Hans van der Veer.

  3. Geen beste aflevering deze keer, alhoewel ik het met lakeman eens bent lijkt hij mij niet de juiste debatteerder om anderen te overtuigen getuige ook het nalaten om de geeikte opmerking ” het zal je opa of vader maar wezen ” ( betreffende de corona ) van juiste repliek te dienen. Een gemiste kans om een corona believer de andere kant te laten zien door met overtuigende cijfers en argumenten te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *