Advocaat: “Artsen en ziekenhuizen zullen worden aangeklaagd voor moord tijdens de pandemie”

Advocaat: “Artsen en ziekenhuizen zullen worden aangeklaagd voor moord tijdens de pandemie”

  • 02/05/2023

Sommige artsen en gezondheidszorgsystemen die tijdens de COVID-pandemie extreme maatregelen oplegden, zoals vaccin-mandaten en experimentele behandelingen, zullen worden vervolgd voor moord, volgens advocaat Warner Mendenhall.

“Er zijn situaties die we hebben gezien [tijdens de COVID-crisis] die volgens mij vervolging voor moord verdienen,” zei Mendenhall maandag op “Good Morning CHD.”

“Ze zijn natuurlijk vrij extreem en we moeten zeer goed bewijs hebben voordat een aanklager zal optreden. Maar er zijn gevallen waarin we nu geloven dat medisch personeel hun patiënten heeft vermoord,” vervolgde hij.

“Als we van die situaties afweten, proberen we de medische dossiers te krijgen, het verzamelde bewijsmateriaal, de opnames… die aantonen dat het om moord gaat. Er zitten dus wel degelijk criminele aspecten aan.”

“En alleen al het veroordelen of zelfs aanklagen van sommige artsen en zelfs ziekenhuissystemen voor moord zal de chemie van dit alles veranderen en de vrees voor God terugbrengen in de witte jassen die ons in dit proces op een dwaalspoor hebben gebracht,” voegde hij eraan toe.

Mendenhall benadrukte ook dat deze komende zaken de regering uiteindelijk zullen dwingen toe te geven dat de COVID mRNA injecties eigenlijk geen vaccins zijn, maar een experimentele gentherapie, meldt Jamie White.

“Tijdens dit hele proces zal een van de dingen duidelijk worden dat we een rechtbank zover zullen krijgen dat die beslist dat dit geen vaccin is, maar een genetische therapie,” zei hij.

“We moeten dit mRNA-platform helemaal uitroeien. Het is geen geschikt platform en het had nooit benoemd of geclassificeerd mogen worden als een vaccin,” voegde hij eraan toe, waarbij hij opmerkte dat een ziekenhuis dat zijn firma onderzoekt meer dan 12.000 bijwerkingen registreerde van de COVID-prik.

 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.