‘Alex Jones heeft gelijk gehad over zoveel dingen’ – Joe Rogan aan Russell Brand

‘Alex Jones heeft gelijk gehad over zoveel dingen’ – Joe Rogan aan Russell Brand

Tijdens de donderdageditie van de podcast The Joe Rogan Experience legde collega-podcast-host en acteur Russell Brand uit hoe Infowars-oprichter Alex Jones veel geloofwaardiger is dan het establishment doet voorkomen.

“Hij heeft over veel dingen gelijk gehad, zoveel dingen”, zei Rogan in reactie hierop over Jones. “Ik heb hier zo vaak over gesproken, maar hij is de man die me meer dan tien jaar geleden over het eiland van Epstein vertelde en ik dacht dat het het gekste was dat ik ooit had gehoord.”

Rogan zei ook dat de verhalen van Jones over Epstein Island destijds “als een plot in een film” klonken, en voegde eraan toe: “Is er een eiland waar ze beroemde, rijke wetenschappers en politici naartoe vliegen, die seks met minderjarige meisjes hebben en dit op video wordt vastgelegd, zodat ze het tegen hen kunnen gebruiken? Ik dacht dat dit bullsh*t was!”

Rogan vervolgde zijn verhaal en vergeleek de eerste keer dat hij hoorde van Epstein Island met de rapportage van David Icke over ‘hagedismensen’ en ‘5G die Covid creëert’, waardoor hij lijkt de suggereren dat hij openstaat voor de mogelijkheid dat die theorieën in de toekomst ook waar blijken te zijn.

De podcast-host van de meest beluisterde podcast ter wereld vertelde zijn kijkers vervolgens dat Jones “de eerste was die me waarschuwde voor een sociaal kredietscoresysteem.”

Rogan legde uit: “Hij had zoiets van: ‘Ze gaan proberen een systeem voor sociale kredietscore te implementeren en uw geld zal hieraan worden gekoppeld, ze zullen gecentraliseerde digitale valuta creëren en uw geld zal worden gekoppeld aan uw systeem voor sociale kredietscore. Stap je uit de pas, dan kun je geen dingen meer kopen, je zult niet kunnen reizen, je zult niets kunnen doen. Ze gaan proberen je binnen een straal van vijftien minuten van je huis te houden.”

“En ze beginnen dat nu al op sommige plaatsen te doen. Het is allemaal echt! En in China is het sociale kredietscoresysteem honderd procent reëel en geïmplementeerd”, concludeerde hij.

Beluister hieronder het volledige interview:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.