Bescherm Onze Vrijheid tegen het WHO-Pandemieverdrag

Bescherm Onze Vrijheid tegen het WHO-Pandemieverdrag

In de schaduwen van de internationale politiek broeit een beweging die het landschap van wereldwijde gezondheidsbestuur dreigt te hervormen. CitizenGO, een vooraanstaande stem in de strijd voor individuele rechten en vrijheden, heeft alarm geslagen over een aankomende gebeurtenis die de kern van onze autonomie zou kunnen raken.

Vanuit de coulissen van de Verenigde Naties is een zorgwekkende ontwikkeling aan het licht gekomen. Een coalitie van globalisten en radicale progressieven, met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) als hun speerpunt, plant een ‘marathon’ van besprekingen in Genève. Hun doel? Cruciale delen van het pandemieverdrag door te drukken, met de intentie om deze in mei 2024 te ratificeren – allemaal buiten het zicht van het publieke oog.

Dit streven is niet gewoon een bureaucratische oefening; het vertegenwoordigt een machtsgreep onder het mom van volksgezondheid. De COVID-19 pandemie heeft al een voorproefje gegeven van hoe snel onze basisvrijheden kunnen worden opgeschort in tijden van crisis. Lockdowns, verplichte QR-codes, en vaccinatie-eisen werden met weinig tegenspraak opgelegd, en degenen die durfden weerstand te bieden, werden geconfronteerd met ingrijpende rechtenbeperkingen.

Deze gebeurtenissen hebben een ontnuchterende waarheid onthuld: in een klimaat van angst en onzekerheid kan de controle over een bevolking aanzienlijk worden uitgebreid. Het pandemieverdrag, zoals voorgesteld door de WHO, is niet slechts een administratief document. Het heeft de potentie om een juridisch bindend raamwerk te creëren dat de manier waarop gezondheidsbeleid wereldwijd wordt gevoerd fundamenteel zou veranderen, waardoor de soevereiniteit van naties en het individuele recht om gezondheidsbeslissingen te nemen, worden ingeperkt.

De voorgestelde machtsexpansie van de WHO omvat vergaande controle over landen, gezondheidswerkers, en burgers, met de autoriteit om pandemieën uit te roepen die diepgaande gevolgen kunnen hebben voor ons dagelijks leven. Bovendien dreigt het verdrag onze vrijheid van meningsuiting te beknotten onder het voorwendsel van het bestrijden van desinformatie, waardoor een selecte groep globalisten de arbiters van de waarheid worden.

Dit alles wordt gefinancierd met miljarden euro’s uit de zakken van belastingbetalers, een zware last voor burgers wereldwijd. De haast waarmee de WHO deze bijeenkomst organiseert, spreekt boekdelen over hun wanhopige poging om dit verdrag door te drukken voordat de wereldbevolking de ware implicaties ervan kan doorgronden.

CitizenGO staat in de voorhoede van de strijd tegen deze dreiging, klaar om de noodklok te luiden en burgers over de hele wereld te mobiliseren. Maar deze strijd kan niet alleen worden gewonnen. Het vereist de collectieve inzet van geïnformeerde burgers die bereid zijn op te staan tegen deze poging tot centralisatie van macht.

Teken de petitie HIER

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.