BREAKING: Dr. Malhotra sleept Pfizer voor de rechter

BREAKING: Dr. Malhotra sleept Pfizer voor de rechter

De toonaangevende cardioloog Aseem Malhotra, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en afkomstig uit India, behoort tot een groep internationale experts die een aanklacht indient bij het Hooggerechtshof van Zuid-Afrika en oproept tot een dringende rechterlijke toetsing van de mRNA COVID-vaccinproducten van Pfizer, waarvan hij vreest dat ze “zeer schadelijk” zijn.

Advocaten die de mensenrechtenorganisatie Freedom Alliance of South Africa (FASA) vertegenwoordigen, zeggen dat de aanklacht maandag is ingediend bij het Hooggerechtshof van Zuid-Afrika, Gauteng Division, Pretoria, samen met real-world data-analyse, waarin toenemende sterfte door zowel COVID- als niet-COVID-oorzaken bij gevaccineerden in worden vergeleken met ongevaccineerden.

FASA heeft de rechtbank benaderd om de autorisatie van de vaccinproducten van Pfizer te herzien en van de markt te halen, omdat de autorisatie “onwettig” was.

Als dit lukt, kan dit alles ertoe leiden dat COVID-mRNA-vaccins van de Zuid-Afrikaanse markt worden verwijderd. Dit zal dan dan wereldwijde implicaties hebben.

“Na een kritische beoordeling van de literatuur en de gegevens van het Pfizer-onderzoek, is het bewijs ondubbelzinnig”, zei Malhotra.

“Voor de overgrote meerderheid van de mensen is het COVID-mRNA-vaccin van Pfizer aanzienlijk schadelijker dan heilzaam en had waarschijnlijk nooit mogen worden goedgekeurd om aan een mens te worden toegediend”, zei Malhotra, die zelf twee doses van het Pfizer-vaccin nam en nu deel uitmaakt van het team van aanklagers.

“Het is verontrustend voor mij dat de lokale toezichthouders de vaccinatie van jonge kinderen in de gegeven omstandigheden aanmoedigen. De uitrol van de vaccinproducten van Pfizer zou naar mijn mening moeten worden stopgezet in afwachting van een volledig onderzoek naar hoe we dit alles zo ontzettend bij het verkeerde eind hadden. Dat is zonder twijfel de verantwoorde en ethische stap”, zei hij.

De FASA-zaak, een van de eerste in zijn soort, wordt behandeld door advocaat Erin-Dianne Richards, gebriefd door Daniel Eloff van Hurter Spies Incorporated in Zuid-Afrika en wordt ondersteund door vooraanstaande medische en wetenschappelijke professionals van over de hele wereld.

Malhotra gelooft dat de zaak “feitelijk, medisch en wetenschappelijk verantwoord is”.

Dr. Herman Edeling, een gespecialiseerde neurochirurg met meer dan 40 jaar ervaring, merkt in de oprichtingsverklaring op dat het mRNA-vaccin toegediend als Comirnaty in Zuid-Afrika “nooit als ‘veilig’ en ‘effectief’ had mogen worden bestempeld”.

“De aanklagers roepen Pfizer op om uitleg te geven over hun gedrag; ze roepen de Zuid-Afrikaanse regelgevers en de regering op om Pfizer ter verantwoording te roepen en te handelen in het beste belang van het Zuid-Afrikaanse publiek, en ze verzoeken deze geachte rechtbank nederig om hen te helpen bij het verwezenlijken van deze oproepen in het belang van de gezondheid van het Zuid-Afrikaanse publiek”, zei Edeling.

Hoewel de kennisgeving van de aanklacht maandag is opgenomen door de Zuid-Afrikaanse griffier, hoopt FASA te zijner tijd een datum voor de hoorzitting bekend te maken.

Het mediabureau van Pfizer is benaderd voor een reactie en moet nog reageren op deze ontwikkeling.

Malhotra deelde het nieuws vanmorgen en zijn bericht is inmiddels duizenden keren gedeeld via Twitter.

Malhotra tweette:

ENORM BREAKING NIEUWS:

‘Onveilig en ineffectief’

Pfizer zal voor de rechter verschijnen!

‘In een baanbrekende zaak met wereldwijde gevolgen, ingediend bij het hooggerechtshof van Pretoria, Zuid-Afrika, hebben internationale wetenschappers en vooraanstaande medische professionals een dringende rechterlijke toetsing geëist van de mRNA-covid-vaccinproducten van Pfizer, waarvan wordt beweerd dat ze onveilig en ineffectief zijn.’

We hebben het gedaan! Geen terugtrekking, geen overgave!

Lees hier het statement.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.