Burgerinitiatief EFTA presenteert haar blik op Europa. Ramon Bril, Leon Baten, Marie de Boer

Burgerinitiatief EFTA presenteert haar blik op Europa. Ramon Bril, Leon Baten, Marie de Boer

disclaimer: De geluidskwaliteit is niet zoals u van ons gewend bent. Wij hopen dit spoedig opgelost te hebben. Excuses hiervoor

SUBSCRIBE OP ONS YOUTUBE CHANNEL!
https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw
Title repeat | version number
https://www.cafeweltschmerz.com

Laatst gepubliceerd

Steeds meer Nederlanders raken ontevreden over de huidige samenwerking in het verband met de Europese Unie. Leon Baten (17) en Inge-Marie de Boer (21) vinden het daarom nodig om de discussie rondom het EU-lidmaatschap van Nederland een nieuw leven in te blazen. Vandaag lanceert het Burgerinitiatief-EFTA. Het doel: een Nederlands lidmaatschap van de Europese Vrijhandelsassociatie op de politieke agenda zetten. Bij Café Weltschmerz de presentatie.

“We willen van het beeld af dat er zonder de Europese Unie geen handel meer mogelijk is in Nederland. Door een lidstaat te worden van de Europese Vrijhandelsassociatie (EFTA) behouden we toegang tot de Europese Economische Ruimte (EER) waardoor onze handelspositie gelijk zal blijven. Nederland zal aan minder wetten uit Brussel hoeven te voldoen en kan weer op veel vlakken nationaal beleid gaan maken en voeren. Nederland kan via een opt-out/opt-in systeem kiezen aan welke EU-programma’s zij meedoet.

De campagne start vandaag. Via de website www.burgerinitiatief-efta.nl kunt u het burgerinitiatief te ondertekenen en deze missie financieel ondersteunen.

Teken of doneer via de website: www.burgerinitiatief-efta.nl!

#baten, #ramon, #cafews

#EFTA
#machtsgreep
#elite

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.

Onze gesprekken kunnen politiek incorrecte inhoud bevatten. Wij beroepen ons op de bij wet geregelde journalistieke vrijheid als fundament voor een pluriforme samenleving en hygiënische democratische processen.

Je kan je aanmelden op ons account!
https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw

Bekijk de video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Of luister naar de podcast op SoundCloud: