Café Weltschmerz bestaat 5 jaar en Peter Vlemmix maakt een documentaire achter de schermen

Café Weltschmerz bestaat 5 jaar en Peter Vlemmix maakt een documentaire achter de schermen

Café Weltschmerz bestaat 5 jaar. Na 1300 tijdloze gesprekken is het moment gekomen voor een blik achter de schermen.
Documentairemaker Peter Vlemmix volgt sinds de zomer van 2019 met de camera Max von Kreyfelt en sprak gasten, medewerkers, interviewers en de 'barman' zelf over het 'fenomeen' Café Weltschmerz. De documentaire bevat uitspraken over de MH17, over complottheorieën in het algemeen, het politieke en journalistieke landschap, de 'oorlog' tussen de alternatieve- en de mainstream media, met o.a. materiaal over onze open Haagsche studio die voor iedereen toegankelijk wordt.
We verwachten met deze documentaire meer duidelijkheid te geven over het werkelijke DNA; de morele standaard, de interne strijd voor onafhankelijkheid, de operationele kant en de successen.

De draaidagen voor deze docu werden bekostigd uit de lopende donatie-inkomsten. Dat geld is nu op. Het videomateriaal moet nog wel verwerkt worden. We hebben minimaal 3700 Euro nodig om het project succesvol af te maken tot een ca. 45 minuten durende documentaire.
Help ons daarmee, ga naar Voordekunst, draag bij en doneer! https://www.voordekunst.nl/projecten/10032-maak-de-cafe-weltschmerz-docu-mogelijk-1
Uw donatie wordt uitsluitend gebruikt voor de afronding van deze documentaire. Donaties via onze site worden gebruikt voor de productie van onze videogesprekken.

Steun Café Weltschmerz