De coronaleugens zijn een Catch-22 die pers én politiek zeer zuur zullen opbreken – Steven Arrazola de Oñate

De coronaleugens zijn een Catch-22 die pers én politiek zeer zuur zullen opbreken – Steven Arrazola de Oñate

De coronaleugens zijn een Catch-22 die pers én politiek zeer zuur zullen opbreken.

Auteur, columnist en ondernemer Steven Arrazola de Oñate kijkt elke zondag naar de actualiteit en geeft zijn ongezouten mening. Met groot genoegen delen wij zijn columns op wekelijkste basis op de website van Café Weltschmerz.

Jaarlijkse hoogmis voor Europese prostituees.
Deze week moet ik uiteraard starten met de gebeurtenissen van de “praatclub” in Davos. De mensen die rijk werden door de aarde kaal te plukken kwamen daar deze week gezellig samen. Voor de eerste keer in jaren hadden ook de mainstream media redelijk wat aandacht voor deze jaarlijkse top van het World Economic Forum (WEF). Zelfs het feit dat de sekswerkers er gouden zaken doen en ook vanuit gans Europa naar Zwitserland afreizen kwam uitgebreid aan bod. Wat Valentijn voor een bloemenwinkel is, is de Jaarlijkse Anale meeting van het WEF voor de Europese prostituees. Eigenlijk is het best grappig dat deze elite na hun vergaderingen liggen te flikflooien en uiteraard cash betalen, terwijl ze tijdens hun vergaderingen allemaal braafjes jaknikken op de stelling dat cash geld moet verdwijnen. De Nederlandse Koningin Maxima hield trouwens in Davos deze week een stevig pleidooi voor de digitale euro die volgens haar zeer spoedig ons cash geld volledig moet vervangen. Alle aanwezigen in de zaal knikten dat ze dit schitterend vinden. Geen wonder natuurlijk want de politici, bedrijfsleiders, pers en andere bizarre types die daar rondlopen zijn ook regelrechte hoeren die zichzelf verkopen aan de meest biedende. Om die reden worden ze daar ook uitgenodigd natuurlijk. Ik las op sociale media overigens dat de Nederlandse koningin in Davos per ongeluk werd aanzien voor een goedkope escort girl. Persoonlijk denk ik niet dat dit klopt, want het is algemeen geweten dat de bezoekers aldaar liever gaan voor zeer jonge exemplaren. Denk maar aan de in zijn cel vermoorde Jeffrey Epstein die miljardair werd door jonge meisjes te regelen voor deze elite en hen nadien te chanteren met de beelden van hun seksuele escapades. Onze regimepers mag hier helaas echter nog steeds niets over schrijven. Journalisten anno 2023 zijn dan ook meestal louter slaven van een internationale propagandamachine geworden. Ze fungeren als perfecte ambtenaren voor het ministerie van Waarheid.

52 staatshoofden in Davos.
Wat ook frappant en eigenlijk best interessant was, vond ik, was dat onze media zeer veel aandacht schonk aan het feit dat zogeheten complotdenkers totaal van het padje zijn en de meest bizarre theorieën geloven. Op de website van de VRT werd bijvoorbeeld aangehaald dat “complotgekken” geloven dat de vader van Klaus Schwab een vertrouweling zou zijn geweest van Hitler. Het zal mij een worst wezen wat zijn vader al dan niet in zijn leven heeft gedaan en het boeit mij eigenlijk vrij weinig wat mensen al dan niet geloven. Wat mij wel boeit zijn de feiten, en die zijn toch best interessant. Gelukkig vinden steeds meer mensen dit ook en stellen zij zich dan ook steeds meer terechte vragen. Om één of andere bizarre reden vindt onze regimepers dat we deze vragen niet mogen stellen, dus moeten mensen die kritische vragen stellen over deze Duitse gek met een veel te groot ego worden geframed als zotten. Het feit is nu eenmaal dat deze professor best wel veel invloed heeft. Hij was recent aanwezig als gast op de G20-top en deze week mocht hij maar liefst 52 regeringsleiders en verschillende leden van koninklijke families welkom heten. Feit is ook dat hij in juni 2020 het boek Covid-19: The Great Reset heeft geschreven, waarin hij uitlegt hoe de samenleving heropgebouwd kan worden na de pandemie. Het schetst een realiteit die meer inzet op klimaat, gelijkheid en multiculturaliteit.

Klaus Schwab is louter een nuttige idioot.
Hij verkoopt het allemaal zeer mooi, maar eigenlijk pleit hij onomwonden voor een communistisch systeem waarbij privébezit volledig verdwijnt. Hij wil dit realiseren tegen het jaar 2030. Daarnaast wil hij ook dat er wereldwijd één regering komt die een totale controle heeft over alles en iedereen. Om die reden moet cash geld verdwijnen, want cash geld betekent vrijheid. Bij een digitale munt onder controle van de overheid kan alles wel perfect worden gemonitord. Grappig dat de hoerenlopers in Davos dit zelf niet lijken te beseffen. Langs de andere kant is dit ook wel geruststellend natuurlijk, zelfs zij geloven niet in de oplossing van de gekke Duitser. Persoonlijk ben ik er dan ook wel vrij gerust in dat opa Klaus zijn Great Reset niet zal slagen. Ik denk trouwens ook niet dat deze Duitse professor het opperhoofd is van een globale elite. De mensen die echt de macht hebben vertonen zich immers nooit echt in het openbaar. De echte macht ligt, volgens mij, al enkele eeuwen bij enkele zeer rijke families. In New York hebben we Goldman Sachs, de Rockefellers, de Lazards, de Loebs, de Kuhns en de Lehmans. In Parijs en Londen de Rothschilds, de Warburgs. In Hamburg de familie van Baron Israel Moses Sieff. Deze rijke families beseffen immers zeer goed dat ons financieel systeem wereldwijd op instorten staan. Door de massale geldcreatie van de laatste decennia is ons geld eigenlijk niets meer waard. Zij willen hun macht veiligstellen. Dit kunnen ze volgens hen het beste bewerkstelligen door te evolueren naar een systeem met één regering wereldwijd en met één nieuwe, digitale munt onder de totale controle van deze regering. Zij zien Klaus Schwab dan ook als een nuttige idioot die er mee voor zorgt dat dit sneller zou kunnen worden doorgevoerd. Neem echter morgen de Duitse gek weg en doek het WEF op, dan nog zal worden getracht om deze agenda door te duwen. Op het eerste gezicht zou je kunnen stellen dat hun maatschappijvisie niet eens zo’n slecht idee is. Er zouden inderdaad veel minder of geen gewapende conflicten meer zijn. Er zou geen “zwart” geld meer zijn en misdaad kan bijna volledig aan banden worden gelegd. Het grootste probleem is echter dat onze vrijheid zoals we die vandaag kennen volledig zou verdwijnen en dat mogen we nooit aanvaarden. We gaan dit ook nooit aanvaarden en het zal hen ook niet lukken. We gaan ons echter wel moeten verzetten, want het probleem is dat zeer veel nuttige idioten niet doorhebben dat ze zonder het zelf te beseffen zeer goed hun best doen om deze agenda mee te realiseren. Ik heb het hier inderdaad vooral over politici en journalisten.

Rabobank zegt Barbara Baarsma vaarwel.
Dat de agenda verder wordt uitgerold was deze week dan ook goed te merken in Davos. Het belangrijkste thema was, uiteraard, de klimaatverandering. Van opwarming wordt steeds minder gesproken, omdat steeds meer mensen deze ballon al doorprikt hebben. Met klimaatverandering kunnen ze dan ook makkelijker angst creëren en ze beseffen zeer goed dat dit uitermate goed werkt. Als het over klimaatleugens gaat mag natuurlijk Al Gore, Voormalig Vicepresident van de Verenigde Staten, niet ontbreken en hij was dan ook in Davos aanwezig. Volgens zijn film An Inconvenient Truth uit 2006 zou de wereld vandaag al onleefbaar zijn. Ondertussen verplaatste hij zich met Hummer en privéjets en werd hij stinkend rijk, louter en alleen door zijn strijd voor het klimaat. Hoe kan iemand deze man eigenlijk nog ernstig nemen? Al Gore kwam, wat had u gedacht, vertellen dat we minder CO2 moeten verbruiken om onze planeet te redden. De enige reden dat CO2 als gevaarlijk wordt voorgesteld is omdat het de bedoeling is om ons hier weldra op te belasten én te controleren. Dit idee werd vorig jaar op de Nederlandse televisie nog verdedigd door Barbara Baarsma van Rabobank. Hier kwam toen, zeer terecht, heel veel kritiek op van Nederlanders die dit absoluut niet oké vonden. Eerder deze week kwam er trouwens zeer goed nieuws naar boven over deze dame. Ze verlaat op 1 maart 2023 Rabobank. De bank beseft dat zij een ramp was voor hun imago. Gigantisch veel Nederlanders hebben immers hun rekening opgezegd nadat ze liet optekenen dat ze vond dat iedereen een persoonlijk CO2-budget zou moeten krijgen waarbij dan de persoonlijke uitstootrechten worden gemonitord. Dit toont volgens mij net de kracht aan van de massa. De volgende maanden en jaren gaan er nog veel dwaze ballonnetjes worden opgelaten, maar steeds moeten wij even goed en adequaat reageren als de Nederlanders gedaan hebben na de walgelijke uitspraken van Barbara Baarsma.

Exit Jacinda Ardern.
Ook kwam er goed nieuws uit Nieuw-Zeeland. De vrouwelijke premier, Jacinda Ardern, liet weten dat ze gaat stoppen. Sommigen beweren dat het zou komen door haar cocaïneverslaving en als je beelden van haar bekijkt dan zou het best kunnen dat ze nogal fan is van het witte poeder. Volgens mij is het echter vooral het gevolg van het feit dat ongeveer iedereen in haar land razend kwaad op haar is. In de peilingen hield ze dan ook amper kiezers over. Ze was in mijn ogen zowat het wereldwijde toonbeeld van de onmenselijke covidagenda met extreme lockdowns, vaccinatiemandaten en een politie- en controlestaat die een schande is voor elke liberale democratie. Ze zei letterlijk dat de overheid de enige bron van waarheid is, ze had duidelijk George Orwell goed gelezen en ze was er bovendien nog trots op ook. Ik vind het trouwens behoorlijk straf dat het uitgerekend deze dame is die een voorbeeld is voor verschillende Vlaamse en Nederlandse politica. Zuhal Demir (N-VA) liet deze week ook weten dat ze het zeer jammer vindt dat deze dame stopt. Het begint dan ook steeds meer op te vallen dat Zuhal enorm solliciteert om ook in het globalistisch eliteclubje te worden opgenomen. Een week eerder ging ze trouwens ook nog koffie drinken met de Nederlandse (nog niet veroordeelde) misdadiger Hugo de Jonge. De premier van Nieuw-Zeeland gaat nu eigenlijk gewoon lopen van de miserie die ze zelf heeft veroorzaakt. Uiteraard zal ze wel worden opgevist door de rijke elite en zal er nog gans haar leven goed voor haar worden gezorgd. Ze heeft haar taak immers naar behoren uitgeoefend. Mijn analyse is echter dat Jacinda één van de eerste in een groep van regeringsleiders zou zijn die omwille van het schandalige covidbeleid zou weggeveegd worden. Dat besefte zij ook en daarom verlaat ze nu reeds het zinkend schip. De volgende weken en maanden gaan er nog zeer veel volgen, want de waarheid over de coronawaanzin wordt steeds moeilijker te verbergen. Zeker nu Elon Musk, de eigenaar van Twitter, heeft besloten om niet meer te censureren op zijn platform. Gisteren werd overigens duidelijk waarom de CEO van Tesla dit thema zo belangrijk vindt. Hij gaf toe dat hij zelf gigantische bijwerkingen heeft gehad van de tweede boosterprik. Hij was zelfs bijna gestorven en hij weet nog steeds niet of hij volledig zal herstellen. Zo zie je maar hoe relatief geld is. Je mag alle geld van de wereld hebben, maar je gezondheid heb je, helaas, niet altijd zelf in de hand. Zeker niet als je de leugens van de overheid goed volgt. Ik heb dan ook de indruk dat Elon Musk enorm kwaad is op de farmalobby, omdat hij er zelf ook is ingetrapt. Nu wil hij meestrijden om de waarheid naar buiten te laten komen en daar is hij, volgens mij, gigantisch goed mee bezig. Steeds meer politici, televisie-experten en journalisten beginnen zich zeer ongemakkelijk te voelen. Tot enkele maanden geleden was er voor hen dan ook geen vuiltje aan de lucht, omdat alle grote sociale mediaplatformen elke kritiek over deze schadelijke prikken dadelijk censureerden. Nu Twitter dit niet meer doet beginnen veel meer mensen te beseffen hoe groot en schandalig de leugens en het bedrog zijn en waren.

Een Catch-22-situatie zorgt steeds voor een verslechtering.
De pers en de politiek die meegingen in het narratief en steeds kritische stemmen belachelijk en monddood maakten zitten nu dan ook met een gigantisch groot probleem. Ze kunnen en willen niet toegeven dat de gekke “complotdenkers” al die tijd gelijk hadden, want dan verliezen ze alle geloofwaardigheid en dat kunnen ze nooit meer herstellen. Als ze het wel toegeven verliezen ze ook hun geloofwaardigheid en ook dan gaan ze dit eigenlijk nooit meer kunnen herstellen. Dit is dan ook een perfect voorbeeld van een Catch-22-situatie. Deze is echter steeds een vicieuze cirkel die altijd tot verslechtering leidt voor diegenen die dit status quo trachten vol te houden. Hoe langer pers en politiek in deze situatie blijven verkeren, hoe kleiner de kans wordt dat ze ooit nog zullen worden vergeven. Stiekem hoop ik daarom dat ze het nog een tijdje zullen volhouden. Ik vind het dan ook briljant dat ze blijven beweren dat de vaccins veilig en efficiënt zijn en dat er geen oversterfte is, of als ze het wel toegeven dat deze zeker niet het gevolg kan zijn van de spuiten. Uit de laatste cijfers van het Europse platform EuroMOMO (European Mortality Monitoring Activity) was de oversterfte in de laatste week waarvan ze alle cijfers hebben trouwens maar liefst 35%. Hoelang gaat men de olifant in de kamer nog blijven verzwijgen? Ondertussen blijf ik elke zondag schrijven en merk ik dat de kritische groep gelukkig wel elke week blijft groeien. Om die reden bracht ik onlangs ook mijn eerste boek uit, een boek kan immers bijna niet gecensureerd worden en het levert talloze bewijzen van hoe onze media en beleidsmakers ons bewust hebben bedrogen. Zulke zaken zullen in de toekomst relevant blijken als bepaalde stemmen zullen beweren dat niemand dit kon voorzien en dat de huidige inzichten het gevolg zijn van voortschrijdend inzicht. Dit is je reinste onzin, want enorm veel topwetenschappers hebben vanaf dag 1 gewaarschuwd voor de potentieel gevaarlijke nevenwerkingen van deze nog nooit eerder gebruikte mRNA-techniek. Ook in ons land gebeurde dit overigens. Exact een jaar geleden bijvoorbeeld waarschuwde professor Lieven Annemans dat het niet intelligent was om kinderen van 5 tot 11 jaar jong te vaccineren. Hij deed deze oproep na analyse van verschillende wetenschappelijke studies die aantoonden dat de kans op bijwerkingen veel groter was dan het voordeel van de prikken. Vooral omdat kinderen totaal niet ziek worden van dit virus. De rector van de UGent distantieerde zich van deze uitspraak en de oproep van professor Annemans werd overal gecensureerd. Ik deelde deze oproep ook op Facebook en nog geen 38 seconden later werd dit bericht verwijderd. Ik mocht een maand niets publiceren op dat medium, ik moest in de zogenaamde Facebook-gevangenis. Dit mechanisme zagen we echter wereldwijd gebeuren en de regimepers deed overal vrolijk mee. Wereldwijd kwamen er immers factcheckers die als enige opdracht hadden om deze kritische wetenschappers en andere kritische geluiden, meestal ad hominem, monddood te maken. Het valt me trouwens op dat deze factcheckers nu exact hetzelfde doen met mensen die durven twijfelen aan het feit of CO2 misschien toch niet zo dramatisch is als telkens wordt beweerd. Het is al vele duizenden jaren de gewoonte om mensen wijs te maken dat er offers moeten worden gebracht teneinde de weergoden gunstig te stemmen. De sprookjes verschillen, maar het principe blijft hetzelfde. Het zijn dezelfde factcheckers, die meestal totaal geen wetenschappelijke achtergrond hebben, die gerenommeerde wetenschappers gaan factchecken op hun gebied van expertise. De uitspraken van professor Lieven Annemans waren trouwens ook 100% in zijn vakgebied.

Waterloo voor de politici die ons hebben bedrogen.
Er is echter sinds enkele weken blijkbaar toch een nieuw tijdperk aangebroken, waardoor de waarheid steeds meer boven komt drijven. Tekenend daarvoor was trouwens een vrij sterk artikel dat op 1 januari 2023 verscheen in de Wall Street Journal. In dat artikel werd verwezen naar een studie die op 19 december 2022 was verschenen in het toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Nature. De kernboodschap: mRNA-vaccins bevorderen een explosie van coronavirusmutaties – bij gevaccineerde mensen. De kat is dus uit de zak: COVID is een pandemie van de gevaccineerden geworden. Een “biologische tijdbom” tikt nu in miljoenen gevaccineerde mensen – een eldorado voor de toekomstige markten van de farmaceutische industrie, een Waterloo voor al die politici die de ongegronde vaccinatieslogans van deze industrie aan miljoenen mensen opdrongen. Ik hoop oprecht dat er spoedig oplossingen worden gevonden voor de mensen die zo ziek werden. Ik hoop ook dat de farmaceutische industrie aansprakelijk wordt gesteld zodat al deze mensen worden vergoed, toch zij die het kunnen navertellen. Helaas weten we ondertussen dat zeer velen het niet meer kunnen navertellen. Wanneer gaan pers en politiek de waarheid brengen? Of blijven ze nog even steken in deze Catch-22? Ik kijk alvast enorm uit naar de volgende weken en maanden. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel.

Naar een beetje oude, maar eigenlijk zeer goede gewoonte eindig ik ook graag vandaag met enkele quotes die professor Rik Torfs deze week deelde via Twitter:

Ontslagnemend premier Jacinda Ardern wordt bij ons bejubeld als een rolmodel gevolgd door een ode aan de kwetsbaarheid. Terwijl haar partij in Nieuw-Zeeland het al even erg slecht doet in de peilingen. Soms missen wij in ons land de nuchterheid om scherp toe te kijken.

Als het om het klimaat of om een pandemie gaat, bleken velen de jongste jaren vlug bereid om democratische spelregels en fundamentele rechten op juridisch betwistbare wijze opzij te schuiven of te beperken. Iets om in alle rust blijvend over na te denken.

Hoe is het met de polarisatie zo ver kunnen komen? Door de ‘minachting’ van mensen met een andere mening en de weigering van een open gesprek op voet van gelijkheid. We hebben echt geen behoefte aan een cultuuroorlog op het scherp van de snee.

Stel, puur als hypothese. U behoort tot een partij die, om de democratie te redden, het ‘cordon médiatique’ tegen het Vlaams belang verdedigt. Maar u ontvangt zelf smeergeld van Qatar. Niet altijd even gemakkelijk om aan de mensen uit te leggen, vrees ik.

Steven Arrazola de Oñate

Originele tekst te lezen via www.stevenschrijft.be

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.