DE GGZ MAAKT ZIEK! Column Harry Starren

DE GGZ MAAKT ZIEK! Column Harry Starren

De eerste column van Harry Starren gaat over de GGZ met haar ziekmakende regels, wegkijk mechanismes en afschuif protocollen. Een dolgedraaid Kafkaiaans systeem.

Waar de problemen groot zijn worden ze behendig klein gemaakt en waar het klein is opgeblazen tot onbehandelbare proporties. De GGZ maakt ziek!

Harry Starren is schrijver, publicist, spreker, opiniemaker en moderator. Hij studeerde geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Utrecht en politicologie/bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam.
Starren was onder meer werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker, universitair docent en directeur van een onderzoeks- en adviesbureau en was directeur van het PAO Bedrijfs- en Bestuurswetenschappen te Utrecht. Tot mei 2012 was Starren algemeen directeur van De Baak Management Centrum gelieerd aan VNO-NCW.
Thans is hij als Federatievoorzitter verbonden aan de Nederlandse Creatieve Industrie en is Harry Starren directeur van Ithaca International, gevestigd in Amsterdam en Nice.
Naast zijn managementfunctie is hij actief als trainer, docent en adviseur, met name op het gebied van het management van professionele organisaties. Starren was presentator van het Teleac/NOT programma ‘Grootmeesters in Management’. Van zijn hand verscheen een boek onder gelijknamige titel. Inmiddels heeft Starren een tweede boek gepubliceerd, `De 21 geboden van modern leiderschap', dat hij samen schreef met T. van de Kerkhof.