'De ultieme machtsgreep van een onzichtbare vijand' Pieter Stuurman en Ramon Bril

‘De ultieme machtsgreep van een onzichtbare vijand’ Pieter Stuurman en Ramon Bril

‘De ultieme machtsgreep van een onzichtbare vijand’, zo omschrijft Pieter Stuurman de corona-crisis in het kort. Ramon Bril ontdekte de auteur op het net en was op slag onder de indruk van zijn scherpe geest en interpretatie van de huidige situatie.

‘De macht van onze onzichtbare elite is terug te vinden in de zetten die ze uitvoeren, en zijn nu beter in beeld dan ooit’, legt Stuurman op gedegen toon uit maar hij gaat verder…

‘Er is een wereldwijde staatsgreep gaande is. De media en journalisten zijn door de jaren heen dusdanig geconditioneerd om gepast kritisch te zijn zolang ze bepaalde zaken maar niet ontkennen. De overheid wijzigt zonder goede reden de grondwet en voert drastische sancties door. Dat terwijl we een normaal griepseizoen achter de rug hebben, kijkend naar de cijfers door de jaren heen’.

Stuurman zoomt samen met Ramon Bril uit en neemt ons mee in fascinerende analyse van patronen die kennelijk altijd al voor het oprapen lagen.

SUBSCRIBE OP ONS YOUTUBE CHANNEL!
https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw
Title repeat | version number
https://www.cafeweltschmerz.com

Laatst gepubliceerd

[OMSCHRIJVING]..

#pieter, #ramon, #cafews

#corona
#machtsgreep
#elite

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.

Onze gesprekken kunnen politiek, of maatschappelijk incorrecte inhoud bevatten en onbedoeld angst, onzekerheid of woede oproepen. Wij beroepen ons op de bij wet geregelde journalistieke vrijheid als fundament voor een pluriforme samenleving en hygiënische democratische processen.

Je kan je aanmelden op ons account!
https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw

Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk deze video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

5 gedachten over “‘De ultieme machtsgreep van een onzichtbare vijand’ Pieter Stuurman en Ramon Bril”

 1. Het hele gebeuren van deze machtsgreep wordt duidelijk beschreven in misschien wel het meest belangrijke document van de laatste honderd jaar, De Protocollen van de Wijzen van Zion.

 2. Dag Pieter, Dag Ramon,

   

  Heel goed stuk.

  Ik zit wel op mijn honger over wie er dan juist achter die gemanipuleerde veranderingen zitten?

  Groetjes,

   

  P.H.Verschueren.

  1. Dit is een terugkerende vraag. Maar, als de namen van de misdadigers onbekend zijn, is de misdaad dan niet gepleegd? Is er niet ingebroken als de naam van de inbreker niet bekend is? Daarnaast is het irrelevant. Wij (de mensheid) zouden de verantwoordelijkheid moeten nemen om ons in bescherming moeten nemen tegen deze misdaden. Wie de ‘daders’ dan ook zijn.

Reacties zijn gesloten.