Doneer

solas-ronde-reddingboei-met-werplijn

Help tegenspraak een kans te geven

Café Weltschmerz werkt met vrijwilligers. Onze gasten, interviewers en redacteuren krijgen niet betaald. Omdat we de overheid scherp tegen het licht houden, kiezen we niet voor overheidssubsidies of sponsoring. Daarom zoeken we jullie hulp! Alle donaties worden gebruikt voor de productie en distributie van onze gesprekken.

Doneer
Al met een klein bedrag help je ons goed vooruit. Elke euro telt!
NL23 TRIO 0390 4379 13,
t.n.v. Coöperatie Weltschmerz u.a.

iDEAL-Payoff-2-groot

 

 

 

Je kan ook doneren via onze pagina op Whydonate.

 

Adopteer een aflevering
Je kan een aflevering van jouw favoriete onderwerp, interviewer of gast adopteren voor € 100,-. Je naam wordt vermeld in de leader bij ‘Mede mogelijk gemaakt door’. Heb je interesse en wil je weten welke gasten we in de studio verwachten? Neem dan contact op met Max von Kreyfelt via 06 54995161. Hij bespreekt de adoptiemogelijkheden graag persoonlijk met je door.  Mailen kan ook via mail@cafeweltschmerz.nl.

De gesprekken van Café Weltschmerz zijn opgenomen in de collectie van Het Nederlands Intsituut voor Beeld en Geluid. Dat betekent archivering voor de eeuwigheid.

 

Donaties bedrijven
Heb je of werk je bij een bedrijf of organisatie en word je beroepsmatig geïnspireerd door onze gesprekken? Laat het ons weten en steun ons publiekelijk met een betaalde naamsvermelding op deze website.

 

Tip ons
Je kan ons ook helpen door onderwerpen aan te dragen en als vrijwilliger wellicht in de redactie mee te helpen. Neem dan contact met ons op via mail@cafeweltschmerz.nl.

Met grote dank!