Steun Café Weltschmerz

Steun Café Weltschmerz

Help tegenspraak een kans te geven!

Café Weltschmerz werkt met vrijwilligers. Onze gasten, interviewers en redacteuren krijgen niet betaald. Omdat we de overheid scherp aan het licht houden, kiezen we niet voor overheidssubsidies of sponsoring. Daarom zoeken wij uw hulp! Donaties worden gebruikt voor de productie en distributie van onze gesprekken.

  • Doneer eenmalig via iDeal
  • Doneer automatisch maandelijks via Whydonate

Adopteer een aflevering

  • U kunt een bestaande aflevering adopteren voor €50,-.
  • Uw naam wordt vermeld in de tekst bij de video op YouTube en op deze website o.v.v. ‘Mede mogelijk gemaakt door’.
  • Heeft u interesse? Vul het adoptieformulier in.

De gesprekken van Café Weltschmerz zijn opgenomen in de collectie van Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Dat betekent archivering voor de eeuwigheid.

Giften via ANBI

Maak bij een donatie vanaf 250,- gebruik van de fiscale voordelen van de ANBI regeling. We vragen u hierover contact met ons te nemen via:

Max von Kreyfelt, telefoon 06-54995161
of stuur een bericht naar mail@weltschmerz.nl.

Studio Weltschmerz voor organisaties en ondernemingen.

In vele sectoren loopt het systemisch vast. Zoals pensioenen, zorg, onderwijs, woningdistributie, rechtspraak en openbaar bestuur. Café Weltschmerz kiest met haar kennisnetwerk voor oplossingen. Onder de naam Studio Weltschmerz worden nu diverse denktank projecten opgezet in samenwerking met de belanghebbende uit de betreffende sectoren.

Wij staan open voor organisaties die denken daaraan een inhoudelijke en/of financiële bijdrage te kunnen leveren. Voor informatie belt u met:

Max von Kreyfelt, telefoon 06-54995161