Steun Café Weltschmerz

Help Café Weltschmerz ook in 2020!

Op 1 oktober 2019 zijn we gestart met een najaarscampagne om ons budget voor 2020 veilig te stellen. Ons streven is om volgend jaar voor het totaalbedrag van 50.000 euro tussen de 300 en 350 afleveringen te maken. Ter vergelijking: bij de publieke omroep worden voor datzelfde bedrag nog geen drie uitzendingen gemaakt…

Café Weltschmerz is onafhankelijk en pluriform en wil dat blijven, ook in 2020. We werken zeer efficiënt. De kosten die we maken zijn voor productie en distributie. Alle mensen achter de camera krijgen een bescheiden vergoeding de mensen vóór de camera zetten zich vrijwillig in. Om dit ook volgend jaar te kunnen voortzetten, doen we een beroep op u:

  • Doneer eenmalig via iDeal
  • Doneer automatisch maandelijks via Whydonate
  • Doneer op bankrekening NL23 TRIO 0390 4379 13, t.n.v. Coöperatie Weltschmerz u.a.

Adopteer een aflevering

  • U kunt een bestaande aflevering adopteren voor €50,-.
  • Uw naam wordt vermeld in de tekst bij de video op YouTube en op deze website o.v.v. ‘Dit gesprek is geadopteerd door…’.
  • Per gesprek zijn meerdere adopties mogelijk.
  • Heeft u interesse? Vul het adoptieformulier in.

De gesprekken van Café Weltschmerz zijn opgenomen in de collectie van Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Dat betekent archivering voor de eeuwigheid.

Giften via ANBI

Maak bij een donatie vanaf 250,- gebruik van de fiscale voordelen van de ANBI regeling. We vragen u hierover contact met ons te nemen via:

Max von Kreyfelt, telefoon 06-54995161
of stuur een bericht naar max@weltschmerz.nl.

Studio Weltschmerz voor organisaties en ondernemingen.

In vele sectoren loopt het systemisch vast. Zoals pensioenen, zorg, onderwijs, woningdistributie, rechtspraak en openbaar bestuur. Café Weltschmerz kiest met haar kennisnetwerk voor oplossingen. Onder de naam Studio Weltschmerz worden diverse denktank projecten opgezet in samenwerking met de belanghebbende uit de betreffende sectoren.

Wij staan open voor organisaties die denken daaraan een inhoudelijke en/of financiële bijdrage te kunnen leveren. Voor informatie belt u met:

Max von Kreyfelt, telefoon 06-54995161