Dr. Sucharit Bhakdi na nieuwe studie mRNA-vaccin: “Doodt mensen op verschrikkelijke en angstaanjagende manier” (video)

Dr. Sucharit Bhakdi na nieuwe studie mRNA-vaccin: “Doodt mensen op verschrikkelijke en angstaanjagende manier” (video)

Naar aanleiding van een nieuwe studie van arts-patholoog Michael Mörz waarschuwt Dr. Sucharit Bhakdi wederom voor de gevolgen van de (mRNA-) coronavaccins. Wanneer de “door de duivel ontworpen” spike-eiwitten hart en hersenen bereiken, zullen die onherstelbaar beschadigd worden: “ze doden mensen.”

In niet mis te verstane bewoordingen uit Bhakdi zijn zorgen. Verwijzend naar de recente autopsie studie van Mörz in het wetenschappelijke journal Vaccines: “Hij vond die verdomde spike-eiwitten in de kleinste haarvaten van de hersenen. (…) Hij vond onweerlegbaar bewijs van beschadiging van hersencellen die dood en stervende waren. (…) Ze verliezen hun persoonlijkheid. Ze verliezen hun mentale gezondheid. Hun vermogen om na te denken. Ze worden dement. Ze kunnen niet horen. Niet spreken. Niet zien. Ze zijn niet langer de mensen die ze waren. Deze mensen zijn vernietigd.”

Over de beschadiging aan het hart zegt Bhakdi soortgelijke dingen. Kortom: “Ze doden mensen. Ze doden mensen op de meest verschrikkelijke, angstaanjagende en pijnlijke manier.”

Berucht

Bhakdi is een van Duitslands bekendste en, sinds corona, meest beruchte wetenschappers. Hij is een van de boegbeelden van de internationale groep Doctors for Covid Ethics. Zijn coronasceptische boeken werden bestsellers en zijn vertaald in meerdere landen. Uitgeverij De Blauwe Tijger deed dat voor het Nederlandse taalgebied.

Zijn visie wordt gezien als een aanval op het dominante narratief waarbij vaccins als ‘veilig en effectief’ worden aangeprezen. Een boodschap die door de World Health Organization (WHO), Big Tech en de overgrote meerderheid van overheden wordt gepropageerd. Afwijkende visies presenteren ze als zijnde gevaarlijk.

Hieronder het gesprek tussen Greg Hunter en Bhakdi voor het mediaplatform American Watchdog. Leken zullen na de uitwisseling van een klein uur beter begrijpen waarom de arts tot zijn conclusies komt. Experts zullen ook meer inzicht krijgen in de argumenten, want Bhakdi onderbouwt een en ander met illustraties en verdere argumenten. Dat en veel meer is hieronder te bekijken.

Gevangenis

Bhakdi ziet mogelijk een gevangenisstraf tegemoet. Niet vanwege zijn medische kritieken maar op grond van uitlatingen over genocide en Israël. De massale wereldwijde uitrol van vaccinatiecampagnes in het algemeen ziet hij als dodelijk. Zozeer zelfs, dat hij spreekt van een holocaust. Met name Israël zou zich daar, door de hoge vaccinatiegraad aldaar, schuldig aan maken. Het is de combinatie van die twee onderwerpen waarover Bhakdi zal worden verhoord. Hij wordt beschuldigd van antisemitisme. Zijn straf kan oplopen tot vijf jaar. De zaak dient in 2023.

 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.