Erik Boomsma: ‘Corrupte ‘wetenschappers’ zijn uiting van degeneratie van menselijk ras’

Erik Boomsma: ‘Corrupte ‘wetenschappers’ zijn uiting van degeneratie van menselijk ras’

Café Weltschmerz biedt met veel genoegen de ruimte aan verschillende experts en graag geziene gasten om hun visie op een actueel thema met ons te delen. In de rubriek Vrienden van Weltschmerz komen verschillende onderwerpen aan bod, waarbij uiteraard ook alternatieve geluiden welkom zijn. Graag zien wij dan ook uw reactie onderaan een artikel tegemoet.

De vorige keer deelden wij een artikel van Paul Cliteur. De emeritus hoogleraar rechtsfilosofie gaf publicist en journalist Arthur van Amerongen daarin een pluim voor zijn boek ‘Safari Eurabia: op zoek naar het nieuwe kalifaat.’

Vandaag een korter stukje van Erik Boomsma, die op cynische wijze de zogenaamde ‘wetenschap’ in een groter perspectief zet.

Alles in de naam van “dé Wetenschap”

Als de geschiedenis ons iets leert, dan is het wel, dat met name het mannelijke brein van de wetenschapper altijd bezig is en een soort drang voelt, om iets te ontdekken dat de loop van de natuur verandert. Is het niet medicijnen, die blijken het lichaam en uiteindelijk het milieu te vergiftigen.., dan is het wel genetisch gemanipuleerde muggen, zijderupsen, planten en bomen…. En zelfs de drang om te ontdekken hoe het menselijk brein.., het weer.., en het hele Universum kan worden veranderd en bestuurd, is wat het denken van de wetenschapper voortdurend bezig houdt en over steeds weer nieuwe grenzen doet gaan.. Want ethiek, of menselijkheid.., of respect voor de Schepping/de Natuur.., heeft de wetenschapper al lang niet meer. En of er door zijn zogenaamde ontdekkingen miljoenen mensen sterven van ziekte, honger, armoede of oorlogsgeweld, maakt hem niks uit. Nee.., “de Wetenschap(per)” laat zich door niks en niemand tegenhouden. Het zijn de “Wetenschappers” – naast de Politici, van wie we al honderden jaren weten hoe scrupuleloos en corrupt zij zijn – die in dit tijdsgewricht de duidelijkste uiting zijn van de degeneratie van het menselijke ras.

Vraag aan een “Wetenschapper” hoe zijn liefdesleven eruit ziet.., en hij zal je verbaasd aankijken en geen enkele gedetailleerde, inhoudelijke omschrijving kunnen geven. Simpelweg…, omdat hij niet weet wat het is. Hij heeft er geen idee van wat het is, om in volledige harmonie en samensmelting met een vrouw tot een hoger bewustzijn te komen. Een bewustzijn, die de connectie met de Schepping/de Natuur herstelt. Een bewustzijn, dat hem nooit meer opnieuw over de grenzen van ethiek, menselijkheid en respect voor de Schepping/de Natuur laat gaan.. Nee. De “Wetenschapper” zal het waarschijnlijk nooit gaan ervaren.. Daarvoor is zijn testosteronische drijfveer om de Schepping/de Natuur te besturen en over te nemen te groot en ongeremd. Misschien dat hij het pas gaat inzien op zijn sterfbed.. Of als het duidelijk is, dat het al te laat is.. En dan zal hij misschien zijn laatste woorden uitspreken:

“Ik weet niet wat ik moet doen.., om ongedaan te maken wat ik heb gedaan..”.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.