Event 2 juni: de Crypto Privacy Cursus Presentatie in ons Auditorium

Event 2 juni: de Crypto Privacy Cursus Presentatie in ons Auditorium

Met de tools die ik had bij de NSA in 2013, was het tracken van Bitcoin transacties doodsimpel – Edward Snowden

We leven in een wereld waarin je vermogen bepaalt welke hoeveelheid vrijheid je hebt. In diezelfde wereld wordt jouw vermogen langs verschillende wegen aangevallen: Central Bank Digital Currencies (CBDC), (hyper)inflatie, ineenstortende banken en het verdwijnen van cash geld. Onze financiele privacy en vrijheid staan enorm onder druk.

Digitale controlemiddelen als CBDC’s worden terecht bekritiseerd. Technologie kan echter voor zowel goed als voor kwaad gebruikt worden. Zo onstaan er op dit moment ook digitale oplossingen waarmee we ons juist (deels) kunnen afscheiden van het systeem. Dankzij blockchain (de technologie achter Bitcoin) ontstaan er revolutionaire oplossingen waarmee we eindelijk digitaal schaarste kunnen creëeren. De crypto-markt is op dit moment echter (grotendeels) nog niet volwassen. Projecten die fundamenteel niet of slecht functioneren hebben een grote marktcapaciteit, waar projecten met werkelijk revolutionaire technologie nog erg laag gewaardeerd zijn. Het is voor de gemiddelde consument erg lastig om het kaf van het koren te scheiden. Daardoor zijn de kansen echter ook groot.

Tech vrijheidsstrijders als Edward Snowden en John Mcafee hebben zich altijd hard gemaakt voor privacy cryptocurrency. Privacy cryptocurrency geven je eindelijk de mogelijkheid om je vermogen weer volledig autonoom en privacy-vriendelijk op te kunnen slaan, te kunnen versturen en te kunnen ontvangen. En dat zonder onderhevig te zijn aan inflatie! We hebben het grootste deel van de menselijke geschiedenis altijd onze privacy kunnen waarborgen in financiele transacties. Tijdens deze presentatie leggen we je uit hoe je dit mensenrecht weer terug kunt pakken!

Een kaartje voor het event kost 20,- en is te koop via deze event omgeving van Cafe Weltschmerz. We hebben de prijs bewust zo laag mogelijk proberen te houden om enkel de kosten van de avond te kunnen dekken. Let op, er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar. Wil je er bij zijn? Wees er dan snel bij.

De Crypto Privacy Cursus

Deze presentatie zal tevens de lancering zijn van het eerste gedeelte van de Crypto Privacy Cursus. Kan je niet bij het event zijn? Geen zorgen, we zullen deze informatie ook grotendeels in de cursus verwerken. De cursus gaat nog een stuk dieper in op verschillende vraagstukken rondom privacy, veiligheid en cryptocurrency. Zowel de presentatie als de cursus zijn voor iedereen geschikt. Je hoeft dus geen technische kennis te hebben om er aan deel te nemen. Precies volgens onze filosofie: privacy is een mensenrecht welke voor iedereen beschikbaar moet zijn.

De aanwezigen bij het event zullen echter wel korting ontvangen op de volledige cursus. Ben je nieuwsgierig geraakt? Dan kun je hieronder alvast de video-aankondiging bekijken:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.