Het Islamdebat na 9/11, Pim Fortuyn en Theo van Goch (1): Boris van der Ham en Gert Jan Geling

Het Islamdebat na 9/11, Pim Fortuyn en Theo van Goch (1): Boris van der Ham en Gert Jan Geling

Geen debat is al zo lang en intensief in Nederland gevoerd als het islamdebat. Of het ooit nog tot een uitkomst leidt waarmee alle partijen kunnen leven, is de vraag. Tenminste als de betrokkenen met elkaar in gesprek blijven, want steeds meer spelers trekken zich terug in hun eigen bubbel. In het boek Wordt het nog wat met het Islamdebat blikken, onder redactie van Gert Jan Geling en Jan Jaap de Ruiter, 15 prominente deelnemers vanuit hun eigen perspectief terug op die vraag. Wat heeft het debat sinds 9/11 en de moord op Fortuyn en Van Gogh opgeleverd voor hun achterban en voor Nederland als samenleving?

📌 U kunt Cafe Weltschmerz met een donatie, helpen pluriform en onafhankelijk te blijven. Op onze site vindt u alle informatie; Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer

Over dit boek zal een reeks van meerdere interviews verschijnen bij Café Weltschmerz. De aftrap van deze reeks is dit interview van Boris van der Ham met Gert Jan Geling, die de rest van de interviews in de aankomende reeks zal doen, over het boek, zijn eigen ervaringen in het islamdebat, en waar we naartoe gaan met dit debat in Nederland.