‘Hoe Bill Gates in zijn eentje de hele wereld regeert’ – Artikel en Docu

‘Hoe Bill Gates in zijn eentje de hele wereld regeert’ – Artikel en Docu

  • 17/01/2023

Dat Bill Gates achter bijna elk belangrijk gordijn als een soort Wizard of Oz achter de knoppen zit, wordt steeds meer zichtbaar . Maar hoe machtig is Bill Gates nou eigenlijk, en welke effecten heeft dat? Een artikel gepubliceerd via Stop World Control somt op waar en hoe Bill Gates bij bijna alles dat invloed op ons heeft betrokken is. Hieronder volgt een vertaling van het artikel, gevolgd door de link naar het originele stuk.

Wereldvaccinator
Bill Gates heeft geen medische opleiding gevolgd, maar toch werd hij tijdens de World Health Assembly uitgeroepen tot leider van het wereldwijde vaccinplan 2012-2020. Laat dit even bezinken: een man zonder enige vorm van medische opleiding heeft de leiding over het vaccineren van de hele mensheid. Het doel is om een ​​wereld te creëren waarin mensen alleen kunnen deelnemen aan de samenleving, als ze meerdere keren per jaar doorlopend injecties krijgen.

Werelddictator
Bill Gates is de belangrijkste financiële donor van de Wereldgezondheidsorganisatie, waardoor hij de volledige controle heeft over deze organisatie. Bill Gates positioneerde persoonlijk de WHO-directeur Tedros, die vroeger een militante communistische terrorist was in Ethiopië. De WHO heeft het “pandemieverdrag” uitgevaardigd dat hen totalitaire controle geeft over elke natie van de wereld, elke keer dat ze een pandemie afkondigen. Als we begrijpen dat de WHO in wezen wordt gecontroleerd door Bill Gates, weten we dat pandemieën Gates in feite positioneren als een werelddictator.

Wereldbedrieger
De WHO kan naar believen een pandemie afkondigen, met behulp van elk frauduleus diagnostisch hulpmiddel naar eigen keuze. Ze kozen er bijvoorbeeld voor om de volledig gebrekkige PCR-test te gebruiken die tot 94% fout-positieven produceert, waardoor het de perfecte tool is om een ​​”pandemie” te verklaren op basis van onnauwkeurige testresultaten.

Pandemische meester
Bill Gates is altijd de enige man die ‘pandemische oefeningen’ organiseert vlak voordat het exacte scenario waarvoor ze hadden ‘geoefend’, werkelijkheid wordt. Is het niet interessant dat de man die in feite een werelddictator wordt tijdens een pandemie, altijd dezelfde persoon is die de wereld ‘voorbereidt’ op deze pandemieën?

Overheidsomkoper
Bill Gates koopt regeringen over de hele wereld om om ze onder controle te krijgen. Op deze manier beïnvloedt hij effectief het overheidsbeleid over de hele wereld. Dit werd in het Italiaanse parlement aan de kaak gesteld door politica Sara Cunial, die onthulde dat Gates de Italiaanse president controleert. Het werd ook verklaard door leden van het Nigeriaanse parlement, die zeiden dat Gates 10 miljoen dollar bood om vaccinmandaten op te leggen aan de Nigeriaanse bevolking. Gates ontkende dit, maar beloofde wel 79 miljoen dollar te betalen om Nigeria te “helpen”, waarna Nigeria het eerste land ter wereld werd dat ongevaccineerde mensen de toegang tot bankdiensten ontzegde.

Baas van alle artsen
Bill Gates vertelt alle artsen, verpleegkundigen en gezondheidswerkers over de hele wereld wat ze wel en niet kunnen doen tijdens een pandemie, terwijl hij zelf geen medische opleiding heeft genoten.

Voedselmanipulator
Bill Gates Gates oefent grote invloed uit op het wereldwijde voedsel- en landbouwbeleid door zijn financiering van een groot aantal organisaties die betrokken zijn bij landbouwontwikkeling en beleidsvorming.

Nieuwsregisseur
Bill Gates “doneert” honderden miljoenen dollars aan persbureaus, waardoor hij controle heeft over wat ze mogen uitzenden.

Gezondheidsbaas
Bill Gates “doneert” miljarden dollars aan gezondheidsorganisaties over de hele wereld, waardoor hij de macht heeft om hun beslissingen te beïnvloeden.

Vader van nepvlees
Bill Gates bouwt laboratoria waar synthetisch vlees wordt verbouwd om de mensheid te voeden, in plaats van natuurlijk grasgevoerd rundvlees.

Meester van GMO
Bill Gates koopt honderdduizenden hectaren landbouwgrond, waarmee hij de grootste eigenaar van landbouwgrond in Amerika wordt. Hij zal genetisch gemodificeerd, zwaar bespoten plantaardig eiwit telen om de natuurlijke grasgevoerde rundvleesindustrie te vervangen.

‘Mug-vaccinatie’
Bill Gates manipuleert miljoenen muggen genetisch, zogenaamd om malaria uit te roeien, maar in werkelijkheid is de agenda om ze te gebruiken om de mensheid te vaccineren.

24/7 Videobewaking van de wereld
Bill Gates was betrokken bij EarthNow, een plan om een ​​”constellatie” van geavanceerde beeldsatellieten in te zetten, die real-time, continue video van “bijna” overal op aarde zullen bieden. Met andere woorden: non-stop videobewaking van de hele wereld.

De zon blokkeren
Bill Gates werkt aan een plan om het zonlicht van de aarde te blokkeren. Het excuus om de wereld in de huiveringwekkende schaduw te plaatsen is “klimaatverandering”, wat een complete hoax is gebleken.

Digitale ID voor iedereen
Bill Gates duwt de wereld naar digitale ID’s, die financiële tirannieke elites meer controle over mensen zullen geven. Digitale ID’s zullen noodzakelijk worden om te functioneren in een verbonden digitale wereld.

Bill Gates – The Banned Video

Jaren geleden werd deze onthullende, korte documentaire over Bill Gates al van het internet gehaald, nergens meer te vinden. Censuur leek het volledig in zijn macht te hebben. Totdat het in 2021 plotseling weer opdook. Het ging meteen viraal en is nu aanwezig op alle platforms voor vrije meningsuiting.

Lees hier het originele artikel.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.