JP Sears: “Is Klaus Schwab the Most Dangerous Man in the World?” (video)

JP Sears: “Is Klaus Schwab the Most Dangerous Man in the World?” (video)

“Klaus Schwab brengt je de Great Reset. En het zal niet alleen Great zijn, het zal ook een fantastische reset zijn! De mensen van het World Economic Forum zijn druk bezig u te beschermen tegen klimaatverandering en ziektes. Toch vragen sommige mensen zich nog steeds af of Klaus Schwab niet de gevaarlijkste man ter wereld is?” 

Zo luidt de beschrijving van een video van comedian en dwarsdenker JP Sears, die hij onlangs op zijn kanaal ‘Awaken with JP’ publiceerde.

Vanwege een uitzonderlijk belang deelt Weltschmerz deze video van JP Sears. Sears legt op briljante wijze de verbindingen uit tussen het WEF en de reusachtige, wereldomspannende mega-investeerder BlackRock. Klaus Schwab laat zijn eerste assistent, Yuval Noah Harari (auteur Sapiens en Futuroloog) uitleggen hoe er inmiddels biologische technieken bestaan om de hele mensheid te ontdoen van een zogenaamde illusie. Het idee dat wij een geest hebben, een ziel en nog ‘belachelijker’: een vrije wil. Harari beschrijft trots hoe het zenuwgestel van de mens collectief gehackt kan worden, zodat er gehoorzame, gezonde en willoze slaven overblijven, -zonder bezit maar geheel tevreden.

Café Weltschmerz publiceerde eerder al een uitgebreid artikel over Harari, deze is hier te lezen.

“Krijg het volledige beeld van alles wat ze NIET willen dat je weet in deze video!” sluit Sears zijn beschrijving af.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.