Lezing: Karen Hamaker-Zondag bespreekt de toekomst van de mens

Lezing: Karen Hamaker-Zondag bespreekt de toekomst van de mens

  • 25/10/2022

Wegens succes en op aanvraag is Karen Hamaker-Zondag op 3 november bij ons terug! Zij geeft dan haar speciale lezing ‘De Toekomst van de Mens: Glazen Bol, Of zijn er Signalen?’

Hoe je de toekomst van de mens ziet hangt af van de groep waartoe je behoort. Zit je in kringen van het World Economic Forum, dan ‘weet je wat het gaat worden’, want je bent het zelf aan het maken. Maar gaat het ze ook lukken? Er zijn namelijk ook groepen met andere perspectieven, van de massamens die wegkijkt tot de activistische criticus.

Maar bij welke richting je ook behoort, we zijn allemaal mens met onze eigen worstelingen en idealen. “Uiteindelijk hangt alles af van de kwaliteit van het individu”, zegt C.G. Jung en we gaan kijken wat dat allemaal inhoudt.

‘Tijdens het eerste deel van de lezing gaan we delen van het kwaad in de ogen kijken om eerlijk te zien waar we staan. In het tweede deel van de lezing gaan we, uitgaande van de mens zelf, een verrassende en hoopvolle wending aan het verhaal geven.’

Deze lezing gaf zij eerder tijdens ons dag-event op 15 oktober, maar helaas kon niet elke liefhebber aanwezig zijn.

Wanneer: 3 november 2022
Inloop vanaf: 19:30
Aanvang: 20:00
Ticket (incl. 2 
consumpties): €25,-

KLIK HIER voor tickets

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.