Maak je zelf weerbaar tegen psychologische en cognitieve oorlog: De korte handleiding

Maak je zelf weerbaar tegen psychologische en cognitieve oorlog: De korte handleiding

Maak jezelf weerbaar tegen de psychologische en cognitieve oorlog die onze overheden tegen ons voeren: de korte handleiding

Door Patrick Savalle
Volg hem op Twitter (klik hier)

NATO voert een cognitieve oorlog tegen ons! Hun doel is herprogrammering van onze cognitie. Ze willen ons anders laten waarnemen, denken, beslissen. De plandemie-respons was de eerste grootschalige test. De uitkomst was enorme dualiteit in de maatschappij en groeiende, bijna religieuze omarming van onmenselijke ideologieën. Mensen worden letterlijk onthemeld.

In hun eigen documentatie valt te lezen dat ze van ieder mens een ‘combattant’ willen maken in hun oorlog tegen anders denken. De buurman, je eigen familie als ideologisch wapen tegen jou.

Alleen de constatering al is zo wanstaltig dat elke politicus per direct opheffing van het genootschap zou moeten eisen.

Inlezen kan hier: https://thegrayzone.com/2021/10/08/nato-cognitive-warfare-brain/

Zie ook mijn presentatie hier: https://docdroid.net/03wPGwI/infowar-presentation-science-summit-uncensored-pptx

Hoe kunnen we ons weerbaar maken tegen deze herprogrammering? Het zal duidelijk zijn dat we de technologie erachter (het internet of things, de AI, de big data, de smart devices) niet kunnen stoppen. Technologie wint altijd. Het is ook niet nodig en de technologie brengt ook hele mooie dingen. Als de oorlog wordt gevoerd met cognitieve wapens, moeten we ons ook met cognitieve middelen beschermen. Wat kun je doen?

1. Know thyself

Ga op een spirituele queeste naar je ware zelf. Mensen met innerlijke rust en intrinsieke zingeving, vrij van trauma’s en triggers, zijn onkwetsbaar voor herprogrammering.

2. Accepteer onzekerheid en chaos, de wereld kan niet en hoeft niet begrijpelijk te zijn, er kunnen meerdere waarheden tegelijk zijn.

Onze hersenen – de hypocampus – proberen van al onze herinneringen en waarnemingen een goed lopend verhaal te maken. Elk nieuw narratief dat niet past, geeft weerstand. Het inpassen van een nieuw narratief heeft ook fysieke aanpassingen in de hersenen nodig. Veel mensen zijn daarom zuinig op hun bestaande overtuigingen. Zodra een narratief wel wordt geaccepteerd, gaan de hersenen de bestaande narratieven in het hele mentale netwerk erop aanpassen zodat alles weer een sluitend verhaal vormt. Met terugwerkende kracht worden daarbij ook herinneringen gewoon vervormd, uiteindelijk is je wereldbeeld veranderd. Train jezelf om te accepteren dat jouw wereld niet consistent hoeft te zijn, je weet het gewoon niet en laat het onbepaald. Dat maakt hun narratief gestuurde programmering onschadelijk.

3. Leer kritisch en divergent denken

Leer ook denken in termen van patronen en motieven zodat een enkel onduidelijk feit niet per se verstorend hoeft te werken. Dat maakt hun verwarringstactieken zoals ‘Alice in Wonderland’ onschadelijk. Een andere term van denken in patronen en motieven is trouwens ‘complotdenken’, een vorm van kritisch denken.

Divergente denkers zien ook makkelijker meerdere mogelijkheden en meerdere oplossingen. In principe is het een vorm van intelligentie.

4. Houd je aan de erecode

Lieg niet, heb compassie, wees loyaal naar mensen die het verdienen, verzet je tegen onethische opdrachten enz. Maak je eigen Bushido zodat je in tijden van verwarring een moreel anker hebt. Liegen is voor losers. Meelopen is voor schapen.

5. Maak je bewustzijn groter

Zoom out, but don’t tune out. Zoek een groter en hoger bewustzijn zodat niet alles om je heen instort als er in de 3D wereld ellende ontstaat. Je hebt verbinding met alles als jij dat wilt.

6. Vertrouw niets meer dat je niet zelf heb meegemaakt

De manier waarop ze je proberen te herprogrammeren is door je als het ware in een spiegelpaleis te plaatsen waarin ze een voor jou op maat gemaakt gemanipuleerde werkelijkheid projecteren. Van een net wat andere social media stream, tot subliminals, tot fake news, nepconversaties en op maat gemaakt pysops. Met deep fake en GOLLEM AI technologie is alles na te maken. Stem jouw ideeën en wereldbeeld af met de mensen die je vertrouwt en deel jullie persoonlijke waarnemingen.

7. Begrijp dat de ander aan dezelfde programmering blootstaat als jij

De gebruikte technieken zijn extreem krachtig. We zijn allemaal in meer of mindere mate te beïnvloeden en dus ook al geprogrammeerd. Zonder dat je dat zelf in de gaten hebt. In zekere zin zijn we allemaal slachtoffers van dezelfde zieke mind tricks. De denkbeelden die we hebben, zijn zelden authentiek. Niet iedereen is op hetzelfde punt van ontwaken daaruit.

8. Geef ze nooit MAAR DAN OOK NOOIT toegang tot je lichaam

Niet met mRNA en gene drives, niet met hersenimplantaten, met niets. Vermijd ook augmented reality gadget, zoals de oordopjes en straks die mooie goggles. Het laatste dat je wilt is dat de bedreiging van binnenuit komt of dat je hun spiegelpaleis vrijwillig faciliteert.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.