Natuurlijk steun ik jullie!

Het moet niet gekker worden!

Beste lezers,

Zoals jullie weten is YouTube onze vijand. Ze censureren Weltschmerz om onduidelijke redenen en dreigen het kanaal van Weltschmerz te verwijderen. Maar we hebben er nog een vijand bij: Mollie

Mollie is de provider die ervoor zorgt dat uw donatie op onze bankrekening terecht komt. Maar na zeven jaar trouwe dienst, heeft Mollie onze samenwerking stopgezet. Waarom? Omdat ze vinden dat wij niet het juiste woord van onze overheid vertegenwoordigen.

Of Mollie dit zelf heeft verzonnen of aangestuurd wordt door onze overheid, dat weten we niet. Wat we wel weten is dat Mollie een vorm van censuur uitvoert om Café Weltschmerz financieel droog te leggen. Het moet een waarschuwing zijn voor alle andere kanalen die op dit moment ook gebruik maken van Mollie. 

Wij zijn inmiddels op zoek naar een andere provider die vanaf 1 mei de werkzaamheden van Mollie over gaat nemen, maar of we die kunnen vinden is nog niet zeker. 

Wat we vragen van u is het volgende: Help ons nu om te voorkomen dat Mollie ons verder drooglegt. Tot 1 mei komt het geld nog binnen op onze rekening. Help ons mee!

Hartelijk dank voor uw steun!

Natuurlijk steun ik jullie!

Wilt u ons structureel steunen?

U helpt ons het meest met een maandelijkse betaling via bankoverschrijving.

U kunt uw bedrag overmaken naar:
NL23 TRIO 0390 4379 13
T.n.v. Coöperatie Weltschmerz u.a.