(Nieuwe versie)‘De getallen liegen niet’. Tuchtklacht tegen Van Dissel: Koert van Rijn en Ramon Bril

(Nieuwe versie)‘De getallen liegen niet’. Tuchtklacht tegen Van Dissel: Koert van Rijn en Ramon Bril

De getallen liegen niet, dus sleep ik Van Dissel voor het tuchtcollege’, stelt Koert van Rijn tegen Ramon Bril.

Koert van Rijn is verzekeringsarts bij het UWV. Daarnaast is hij wiskundefanaat. Tijdens de coronacrises begon ook hij zijn zoektocht naar de waarheid. De reactie van de overheid was zo duidelijk ongebonden aan de werkelijkheid zoals die beschreven werd in de getallen, dat Koert als arts op zoek ging naar de waarheid. Hij nam contact op met het RIVM, die niet reageerde. Het onheil groeide, en uiteindelijk besloot hij om Van Dissel te dagvaarden. Het is niet gebruikelijk en eervol als arts om dat te doen, maar, het is wel zijn morele verplichting wanneer er zoveel op het spel staat.

Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

4 gedachten over “(Nieuwe versie)‘De getallen liegen niet’. Tuchtklacht tegen Van Dissel: Koert van Rijn en Ramon Bril”

  1. Wil meneer van Rijn zijn bovenstaande stellingen nog eens toelichten in het licht van de huidige stand van zaken? Ik ben benieuwd naar uw reactie!

  2. Heel goed dat iemand de gezondheidseffecten van de lockdown in cijfers probeert te vatten! Al is dit nog slechts een grove berekening met cijfers in de grondverf, ze zijn toch al zo enorm overtuigend. De minimale gewonnen levensjaren die in geen verhouding staan tot de grotendeels nog toekomstige verloren levensjaren. En dan is de kwaliteit van de gewonnen en verloren levensjaren nog niet eens meegenomen.

    Ik hoop dat dit en dit soort berekeningen, inventarisaties en vergelijkingen verder uitgewerkt en gepubliceerd worden. Cijfers en simpele staafdiagrammen spreken voor zich en werken denk ik beter dan de leus ‘stop de lockdown’.

Reacties zijn gesloten.