Van wie zijn deze schoenen?

Bekijk de video.

Gevestigde media vertellen u niet het hele verhaal. Om die reden heeft de oprichter van Café Weltschmerz een korte video voor u gemaakt. Met een extra belangrijke oproep in actie te komen.

Ja, ik help!

Café Weltschmerz vacature: Allround Redacteur (24-36 uur)


Café Weltschmerz start binnenkort met een dagelijkse nieuwswebsite. Met nieuws en interviews die je van Café Weltschmerz gewend bent. Onafhankelijk, pluriform en vrij van censuur. Voor deze website zijn wij op zoek naar een allround redacteur, met een snelle en scherpe pen, veel energie en affiniteit met de thema’s die Café Weltschmerz al jaren belicht.

Wat ga je doen?
- Je wordt onderdeel van een enthousiast en hardwerkend team in Amsterdam.
- Je schrijft dagelijks meerdere korte nieuwsberichten op basis van diverse bronnen en maakt hier eigen unieke content van voor onze doelgroep.
- Je interviewt dagelijks mensen voor de website, werkt deze schriftelijk uit en zorgt ervoor dat er boeiende opiniestukken worden gepubliceerd.
- Je houdt de website dagelijks up to date en houdt daarnaast social media bij en verstuurt nieuwsbrieven.

Wanneer solliciteren?
Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal en ben je goed in schrijven en interviewen? Heb je ervaring als journalist en/of redacteur? Snap je de wetten van social media? Werk je zelfstandig, ben je pro-actief en kijk je graag buiten de bubbel van de gevestigde media? Solliciteer dan via administratie@weltschmerz.nl en stuur je CV + motivatiebrief!

Wilt u niet solliciteren maar dit initiatief mogelijk maken? Steun ons via de knop hieronder!