logo

Het gesprek als bron voor verandering

Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke aandachtsgebieden. Wij gebruiken burgerjournalistiek als middel voor verandering.

Onze interviewers zijn autonoom dwarsdenkende deskundigen uit een relevante branche. Elke aflevering heeft een ‘hoofdrolspeler’ met een ‘verhaal’, dat wet- en regelgeving raakt en een grote impact heeft op de samenleving.

In confronterende maar open gesprekken wordt de kern van de problematiek binnen het onderwerp zichtbaar gemaakt. Centrale thema’s zijn: democratie, politiek, economie, financieel, veiligheid, onderwijs, milieu, klimaat, zorg, arbeid, wet- en regelgeving, openbaar bestuur en tot slot binnen al deze onderwerpen, innovatie.

In de gesprekken worden de fundamenten van de democratie en rechtstaat benoemd. Wij zoeken naar knelpunten binnen het systeem en met de blik op de toekomst. Het gaat daarbij zowel over datgene wat wij als samenleving fout doen, als het zoeken naar oplossingen.

Onze principes

• Café Weltschmerz is objectief en neutraal
• Wij stellen onze informatie vrij toegankelijk beschikbaar
• Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor mainstream media

Steun Café Weltschmerz

Het is onze principiële overtuiging dat Café Weltschmerz bestaat bij de gratie van financiële steun van iedereen die zich verbonden voelt met ons programma. Hieraan meten wij ons bestaansrecht. Help mee en steun Cafe Weltschmerz

Bent u bewust van de noodzaak en urgentie van Café Weltschmerz?
Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur.

Wilt u adverteren binnen de platforms van Café Weltschmerz? Vraag dan onze media-kit aan via
advertenties@weltschmerz.nl

Word lid Doneren