Rara wie trekken aan de touwtjes van Jesse Klaver?; Joost Niemoller en Peter Siebelt

Onze gesprekken worden opgenomen in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie of adopteer voor 100,00 euro een aflevering en kom met je naam in de leader: NL23 TRIO 0390 4379 13

Het afbreken van de formatie besprekingen door Groen Links kwam Jesse Klaver op zware kritiek te staan. Wie zijn er werkelijk de baas binnen groen Links en trekken aan de touwtjes van fractievoorzitter Klaver? Joost Niemoller vroeg het aan Peter Siebelt.

 

 

Peter Siebelt is onderzoeksjournalist en publiceert over religieuze, links-radicalen en extremistische organisaties in Nederland.
Siebelt schreef o.a.: Eco Nostra (over Volkert vd Graaf), Rara, wie ben ik (over Wijnand Duivendak), Mabel (haar relatie met Soros), De 4de wereldoorlog (de relatie tussen links en de moslimbeweging), Dominee Visser (relatie met stichting Martijn en anti-Israel), Sinistra (corrupte subsidiestromen Noord Holland, zie min 6:18), Modus Operandi (BDS beweging, relatie met anti-apartheid beweging)

Rara wie trekken aan de touwtjes van Jesse Klaver? De geschiedenis van een links activistische partij en de personen die het werkelijk voor het zeggen hebben.