Timmermans gaat Nederland de doodsteek geven! – Column Gilles Den Boer

Timmermans gaat Nederland de doodsteek geven! – Column Gilles Den Boer

Na Rutte is de uittocht van zijn kompanen nu echt begonnen. Eerst volgde mevrouw Kaag, daarna dhr. van Rij, mevrouw Schouten en dhr. Hoekstra. Anderhalf jaar geleden stonden ze nog te trappelen om bij te dragen aan de afbraak van Nederland en nu druipen ze af en verlaten ze de politiek. Toch ben ik er nog niet gerust op, ze komen namelijk allemaal uit het WEF- kamp en de grote vraag is, wat gaan zij nu doen. Vluchten ze voor het Tribunaal, waar zij verantwoording moeten afleggen voor de Covid19 genocide of krijgen ze een andere positie waar zij de volgende opdracht van meneer Schwab kunnen uitvoeren?

Maar bij de aankondiging van meneer Timmermans om zich kandidaat te stellen als lijsttrekker van de PvdA/ GroenLinks combinatie, kreeg ik nog meer argwaan en gingen bij mij de raderen draaien. Politiek is namelijk de meest gemene en meedogenloze tak van sport in de samenleving, Taghi en Holleeder zijn er kleine jongens bij. In de politiek verandert de mens in een duivel, die ten koste van alles over de ultieme macht wil beschikken. The Great Reset moet toch echt een succes worden. Dachten we van Rutte met zijn vernietigende politiek af te zijn, nou ik kan u verzekeren, Timmermans gaat Rutte opvolgen en helaas voor de Nederlanders zal zijn slopershamer ons tot in de ziel vernietigen. Timmermans is “Rutte tot de macht 10” als het om het Slopen van Nederland gaat.

Maar waarom kiest meneer Timmermans eigenlijk voor het premierschap van Nederland. Qua salaris gaat hij verschrikkelijk inleveren, hij gaat terug naar de Balkenende norm, en qua functie zit hij in Brussel toch op rozen. Toch gaat hij het doen, maar waarom dan?

Nou, voor de verandering even een Complottheorie!

Wat Rutte betreft, had ik al aangegeven dat hij als machtswellusteling toch wel heel onverwachts opstapte, van de een op de andere dag nam hij afscheid. Maar als je het van de andere kant bekijkt, dan had zijn WEF-tasje niet veel uitstraling meer. Hij was inmiddels zo politiek beschadigd en ongeloofwaardig geworden, dat hij The Great Reset niet meer tot een succesvol einde kon brengen. Machtswellusteling Rutte wilde zelf natuurlijk wel door, maar onze ongekozen oppergod Schwab heeft hem teruggefloten. Hij vond de tijd rijp om hem te vervangen voor een echte killer. Het addertje wat schuilgaat achter het vertrek van Rutte, komt eigenlijk al snel tevoorschijn. Maar helaas, het zal niet een addertje zijn, maar de meest dodelijke slang die er in deze wereld bestaat.

Als u namelijk even wat op internet suft, vindt u een stevige relatie tussen meneer Timmermans en dhr. Schwab van het WEF.  En direct dacht ik, het zal toch niet waar zijn? Meneer Timmermans kiest helemaal niet zelf voor het premierschap van Nederland. Nee, hij wordt door onze ongekozen wereldleider Schwab op deze positie neergezet. Meneer Timmermans is voor hem de uitgelezen persoon om de klus af te maken. Onder het mom van het zogenaamde Klimaatprobleem gaan wij op elk sociaal en maatschappelijk vlak bloeden. Van vliegen tot vlees eten en van onteigening tot de warmtepomp gaan wij onze eigen keuzes, lees vrijheden, verliezen. Je kunt van dhr. Schwab vinden wat je wilt, maar het is wel een strateeg.

Maar ik hoor uw naïeve gedachte al met de woorden, maar wij, het Volk, moeten Timmermans dan wel kiezen. Nou, dat mag ik met u hopen, maar ik ben daar nog niet zo zeker van. Al ben ik het wel met u eens, dat men met de huidige concurrentie aan lijsttrekkers, de exitpoll niet hoeft te manipuleren. Dat betekent niet, dat u niet moet gaan stemmen, want vooral de teleurgestelde kiezer moet de Democratie altijd blijven tarten. Maar denk wel goed na over uw stemkeuze, want onder het juk van dhr. Timmermans krijgt Nederland de doodsteek. Alles wat hij in Brussel heeft uitgedacht, wordt in Nederland ingevoerd en dat gaat ons tot op het bot pijn doen. Een stem op Timmermans staat feitelijk gelijk aan de zelfmoord van onze vrijheid.

Of Nederland nog wakker wordt voor de komende 2e Kamerverkiezingen gaan we zien, maar vooralsnog zijn er helaas te weinig signalen dat het goed komt. Gelukkig ligt dat in Frankrijk anders. Aflopen 14 juli, de viering van de bestorming van de Bastille, het begin van de Franse revolutie tegen de onderdrukking, was ik in Frankrijk. In de avond stroomde het strand vol om naar een vuurwerkshow te kijken ter gelegenheid van deze vrijheidsstrijd van het Franse volk in 1789. Tijdens het vuurwerk keek ik naar de Fransen om mij heen en ik dacht, jullie vieren de opstanding van de Vrije Republiek, maar is die nog wel zo vrij, met WEF President Macron?

De volgende dag liep ik op een markt en kreeg ik een folder in mijn hand gedrukt van een echte Fransman van rond de zeventig jaar. De Nederlandse politiek heeft voor de visie en strijdbaarheid die deze Fransman uitstraalde de naam WAPPIE bedacht. Maar ik dacht aan de bestorming van de Bastille die men die avond daarvoor had herdacht en gevierd. Zij die dat destijds voor hun vrijheid hebben gedaan, hadden waarschijnlijk diezelfde strijdbaarheid in hun ogen als die Fransman op de markt. In de folder stond dat de Fransen al maanden protesteerden tegen het beleid van Macron en ik vroeg mezelf af, waarom zie ik dat niet in de Nederlandse MSM. Ik realiseerde mij, dat niet Rutte en Macron regeren, maar het WEF en dat ook de MSM daar onderdeel van is.

De strijdbaarheid in de ogen van die Fransman gaf mij de hoop, dat ook wij op 22 november a.s. massaal gaan beseffen hoe wij gemanipuleerd en gekneed worden door onze zogenaamde volksvertegenwoordigers met hun propagandamiddeltjes.

Hopelijk gaan wij dat voor 22 november a.s. inzien en bestormen wij de Bastille door met ons enige wapen, het rode potlood, massaal het vakje rood te maken van de partij die men wil verbieden.

Maar die keus is natuurlijk (nu nog) aan u.

Laat de raderen draaien!

 

 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.