Tot hier en niet verder: loop mee met Robert Kennedy Jr., Robert Malone e.v.a. tijdens de Global Walkout

Tot hier en niet verder: loop mee met Robert Kennedy Jr., Robert Malone e.v.a. tijdens de Global Walkout

What if they had a war and nobody came?‘ Het anti-oorlogsmotto uit de jaren ’60 is wat het eerste te binnen schiet bij het zien van de Global Walkout. Wat als we vandaag gewoon stoppen ons geld uit te geven aan multinationals die van bovenaf de regels bepalen via netwerken zoals het World Economic Forum en de Wereldbank? Wat als we vandaag gewoon ons werk neerleggen, zodat de radartjes van de overheid stil komen te vallen, zodat de nieuwe appartementen niet meer van de grond komen? Valt dan niet gewoon het doek voor de supranationale organisaties en hun filialen, en krijgen mensen dan langzaamaan weer zeggenschap?

Want we zijn toch met veel meer dan ‘zij’, de elite van een paar duizend mensen die elkaar bij elkaar komen in Davos, degenen die handelsovereenkomsten sluiten, de miljardairs die investeren in biotech en verregaande automatisering? Automatisering die zorgt voor het uiteenvallen van gemeenschappen en menselijke atomisering in de hand werkt? Wat als mensen zich zouden verenigen en zeggen ‘stop, tot hier en niet verder?’

Mobilisatie

Klinkt het dromerig, klink het nogal ‘Suppose they gave a War and no one Came‘/ Imagine van John Lennon-achtig? Het internet kan mensen tegen elkaar uitspelen maar kan mensen ook heel goed  mobiliseren: “De wereld heeft zich in de geschiedenis van de mensheid nog nooit zo verenigd voor een gemeenschappelijk doel.”

Bekende mensen wereldwijd, zoals Dr. Peter McCoullough, voormalig Pfizer-topman Mike Yeadon en Europees Parlementslid Christine Anderson hebben alvast beloofd mee te doen aan demonstratie die het voorlopige hoogtepunt moet worden van wereldwijd verzet tegen een elite die is losgezongen van de burgers wier leven zo ingrijpend door haar wordt beïnvloedt.  Zodra zich een kritische massa heeft gevormd, zal de organisatie een datum bekendmaken waarop mensen wereldwijd kunnen laten zien waar ze voor staan. Voor vrijheid van meningsuiting, voor (medische) vrijheid en het recht op privacy.

Of, wat ze juist letterlijk en figuurlijk de rug willen toekeren: ‘Loop weg van een samenleving die een slaaf van ons probeert te maken, maak eventueel een konvooi mogelijk om jouw hoofdstad te bezetten.’ Loop weg van je werk, haal je kinderen van school, stop (voor een dag) met het gebruik van YouTube en andere reguliere media(platformen). Het is tijd voor ‘turn on, tune in and drop out’ 2.0 menen de organisatoren van de Global Walkout, maar dan met de nadrukkelijke oproep expertise en vaardigheden te delen voor de opbouw van een nieuwe, vrije, democratische wereld.

‘Tot hier en niet verder, wij doen niet meer mee en bewandelen onze eigen weg, ‘zegt de Australische Monica Smit in onderstaande promovideo. Voor meer info: bezoek de website.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.