Video: Klaus Schwab roept wereldwijde overheid op om AI-technologieën te “beheersen”.

Video: Klaus Schwab roept wereldwijde overheid op om AI-technologieën te “beheersen”.

Aartsglobalist Klaus Schwab heeft de elites opgeroepen om wereldwijd samen te komen om ‘geavanceerde technologieën onder controle te krijgen’, waarbij hij hen waarschuwde dat als ze niet snel handelen, de wereld ‘aan onze macht zou kunnen ontsnappen’.

De oprichter van het World Economic Forum sprak op een bijeenkomst in Dubai die, niet zo subtiel, de World Government Summit heette.

Schwab wees op “technologieën van de vierde industriële revolutie” en verklaarde: “Wie deze technologieën – op de een of andere manier – beheerst, zal de meester van de wereld zijn.”

“Over tien jaar zullen we compleet anders zijn”, zei Schwab, eraan toevoegend: “Mijn grote zorg is dat [met] #4IR-technologieën, als we niet samenwerken op wereldschaal, als we niet samen het noodzakelijk beleid formuleren, die technologieën zullen ontsnappen aan onze macht”.

Schwab lijkt geobsedeerd te zijn door AI en andere geavanceerde technologieën en heeft eerder voorspeld dat “Waar de Vierde Industriële Revolutie toe zal leiden, een versmelting is van onze fysieke, onze digitale en onze biologische identiteiten.”

Schwab onderschrijft ook openlijk iets waarvan de media nog steeds beweren dat het uitsluitend een discussieterrein is voor complottheoretici, namelijk “actieve implanteerbare microchips die de huidbarrière van ons lichaam doorbreken”.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.