#33 Gevaarlijke sekteleider of geschoolde criticus? Willem Engel en Ab Gietelink

SUBSCRIBE OP ONS YOUTUBE CHANNEL!
33 | Gevaarlijke sekteleider of geschoolde criticus over de 2e Golf? Willem Engel en Ab Gietelink
https://www.cafeweltschmerz.com

Laatst gepubliceerd


Sekte leider, Rattenvanger van Harmelen en dansleraar. Willem Engel wordt in de media ‘geramde’ als de kwade genius van de Stop Lockdown beweging. Maar zijn basis is een academische graad in biochemie en jarenlang laboratorium onderzoek naar virussen en bacteriën.
Het interview gaat over 2e Golf, de PCR testen, Influenceren, over de politieke partij VSN en de media aanvallen op Willem Engel
Bestaat er een 2e Golf ? In de 1e Golf waren er 1400 Corona patiënten op de IC en deze week (eind September) 140 (10%). Er zijn 31.000 ziekenhuisbedden in Nederland en maar enkele honderden corona-patiënten. Totale mortaliteit van Covid 19 is maar 0,2% en van een regulier griepvirus 0,16%
Burgerrechtenactivist Willem Engel wordt door een deel van media en columnisten kwaadaardig ‘geramde’ Hij vertelt over de actie van de influenceren. #ikdoenietmeermee. Een aantal influencers werd veel geld geboden en sommigen namen dat aan om pro Corona propaganda te verspreiden. De vraag: Welke personen en mediabedrijven zijn betaald om pro Corona maatregelen te verspreiden. Er is behoefte aan onderzoeksjournalistiek. Tenslotte over het initiatief VSN, Vrij & Sociaal Nederland dat als nieuwe partij probeert de Corona critici onderdak te geven.
#Gietelink, #engel, #cafews
#corona
#machtsgreep
#elite
Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Onze gesprekken kunnen politiek incorrecte inhoud bevatten. Wij beroepen ons op de bij wet geregelde journalistieke vrijheid als fundament voor een pluriforme samenleving en hygiënische democratische processen.
Je kan je aanmelden op ons account!
https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw
Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.