Assange, eindelijk vrij maar tegen welke prijs?

In de achttiende aflevering van De Andere Tafel ontvangt vaste presentator Pieter Stuurman als gasten Rico Brouwer van burgerjournalistiek platform Potkaars (https://potkaars.nl/) en freelance-journalist, onder andere van De Andere Krant, Djamila le Pair. Zowel Brouwer als le Pair hebben zich intensief bezig gehouden met de zaak van Julian Asange. In de uitzending bespreken ze de plotselinge vrijlating van Julian Assange en de omstandigheden waarin dit plaats heeft gevonden.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.