Bestaat reïncarnatie echt? – Peter Toonen en Peter den Haring

Wil je meer weten over de Snowden Phone? Klik dan op de onderstaande link:
https://android-privacy.com/nl/Peter Toonen gaat in gesprek met hypnotherapeut, coach en journalist Peter den Haring (1946) overzijn boek ‘Dikke Hans Leert Vliegen – Bestaat reïncarnatie echt?’.

Den Haring studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode en voert al meer dan dertig jaar een coachingspraktijk in Den Haag. Daarin maakt hij gebruik van trancewerk, regressie, astrologie, aura lezen en familie opstellingen. Den Haring is ook een bekende Hagenaar als medeoprichter van het Haagse jongerencentrum Het Paard van Troje in 1972. Later was hij daar vijf jaar lang directeur. Hij was met de aanstelling van de eerste hash-huisdealer in Nederland één van de voornaamste voorvechters in de langdurige strijd tegen de de criminalisering van softdrugs. Als therapeut heeft hij duizenden cliënten behandeld met horoscopen, hypnosesessies, auralezen en Familie Opstellingen. Als discipel van de Indiase goeroe Bhagwan Osho Rajneesh verbaasde hij acht jaar lang (tot 1985) mensen door in oranje en rode kleren te lopen. Zijn journalistieke carrière begon met het verzorgen van een wekelijkse jongerenpagina in het Algemeen Dagblad in 1978. Sindsdien publiceerde hij in vrijwel alle New Age tijdschriften.

Het inmiddels negende boek van Den Haring is een bundeling van artikelen, columns en verhalen, gebaseerd op zijn hypnotherapiepraktijk. Den Haring schrijft vanuit ervaringen in zijn sessies over de spanning tussen de beperkende dagelijkse realiteit en een spiritueel verlangen naar verbinding en zinvolheid. Een jarenlang verblijf in India tekent zijn visie. Het zijn fascinerende ontmoetingen die hebben geleid tot deze indrukwekkende verzameling. Zo lees je behalve over het onderwerp reïncarnatie over vervloekingen, obsessies, orbs, bezeten kinderen, vegetarisme, HSP, hooligans, tweelingzielen en klopgeesten. Vanuit een grenzeloos optimisme over bewustzijnsverruiming en de kracht van positiviteit, durven experimenteren en loslaten, brengt dit boek een zowel diepgaande als humoristische doorkijk naar een wereld die voor veel mensen verborgen is.

Eerder schreef Den Haring romans, kinderboeken, vakliteratuur voor hypnotherapeuten (‘De Keizer Die Flauw Viel’ en ‘Eed op een Dode Moeder’) plus “Het Domino Orakel” voor occulte liefhebbers. Sinds 2006 is hij schrijver en uitgever van het online Tijdgeest Magazine met een oplage van meer dan 11.000 lezers.

https://www.elkuitgevers.nl/product/6730520/dikke-hans-leert-vliegen?

www.tijdgeest-magazine.nl

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.