Culturele zelfhaat – Tafel van Feshtali S2 #5

Wat doe je als je kind bang en onzeker wordt gemaakt tijdens de dagbesteding door haar activistische begeleider? Carmen Bosscher, fractievoorzitter van BVNL in Dijk en Waard, deelt haar ervaringen hierover. Ze probeert te achterhalen waar ze haar zorgen en klachten kan neerleggen, zodat anderen niet hetzelfde hoeven mee te maken.

Voormalig gemeenteraadslid Peter van der Velden bespreekt het onderwerp van culturele zelfhaat, terwijl politicoloog Yernaz Ramautarsing ingaat op de huidige situatie in Den Haag en het verloop van de formatie.

Veel kijkplezier!

Link Fragment 1

Link Fragment 3

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.