De banken en het grote spel zonder nieten; Hester Bais en Arno Wellens

De banken hebben in het verleden willens en wetens foute producten verkocht en hadden twee jaar geleden, onder druk van de overheid en stevige boetemaatregelen toegezegd dit te zullen corrigeren. Inmiddels zou dat alles door de banken moeten zijn opgelost, maar helaas. Helaas ook blijkt het herstelkader slechts op een zeer beperkte groep van toepassing.

Hoewel de AFM de toezichthouder is op de uitvoering van het herstelkader laat zij de banken zelf, zonder er zelf onderzoek naar te doen, het materiaal aanleveren. Vervolgens geeft het AFM in haar rapportage informatie die niet klopt.
Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.