De invloed van straling op de natuur – Jan van Gils

In deze uitzending gaan Jan van Gils, Marjan Kemperman, Sylvia Slegers en Hennie Tuithof met elkaar in gesprek over elektromagnetische straling. Ze duiken dieper in dit actuele onderwerp en onderzoeken de mogelijke effecten van straling op bomen, insecten en het ecologische evenwicht. Hoe groot is de invloed van straling op onze natuur?

Van de invloed op de groei van bomen tot de impact op insectenpopulaties, alle facetten worden besproken door deze experts.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren


Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief


Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.