De opkomst van Smart City’s – Jan van Gils, Antoon Huigens en Sissi Bijleveld

Jan van Gils presenteert een uitzending over 5G en de opkomst van smart city’s. De gasten zijn Antoon Huigens, Raadslid voor BVNL in de gemeente Apeldoorn, en Sissi Bijleveld van het comité bezorgde burgers in Apeldoorn. Apeldoorn loopt als gemeente voorop in de uitrol van het smart city concept, maar hun huidige aanpak roept de nodige vragen op bij zowel burgers als de politiek. Tijdens dit driesgesprek leggen ze de vinger op de zere plek.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren


Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief


Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.