De zelfdestructie van het Westen

In de zeventiende aflevering van De Andere Tafel ontvangt vaste presentator Pieter Stuurman als gasten Eric van de Beek, auteur van het boek MH17-De onderste steen en journalist bij De Andere Krant én Ab Gietelink, journalist bij De Andere Krant en auteur van het boek Tunnelvisies, over de oorlog in Oekraïne. Het gesprek gaat over de geo-politieke ontwikkelingen, de oorlog in Oekraïne, de vredesconferentie van afgelopen maand waarvoor Rusland niet uitgenodigd was en wat we kunnen verwachten van het nieuwe kabinet Schoof.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.