Emotionele Anthony Fauci op Hakblok – Dubbele Standaarden Onthuld!

In de 7e aflevering van Foute Boel ontleden we de dubbele standaarden van Dr. Anthony Fauci. Fauci getuigde vorige week voor een commissie over de aanpak die hij hanteerde tijdens een van de grootste schandalen in onze geschiedenis. Zijn hoofd lag op het hakblok en hij raakte er zelfs een beetje emotioneel van. Uiteraard hebben wij geen medelijden. Dr. Anthony Fauci is Foute Boel.

Bekijk de volledige aflevering om erachter te komen wat er tijdens deze getuigenis naar voren kwam en waarom wij Dr. Fauci onder de loep nemen. Abonneer je op ons kanaal voor wekelijkse updates en zorg dat je de bel inschakelt om geen enkele aflevering te missen!

Links:
Wil je ons ondersteunen en ons helpen meer van deze onthullende content te produceren? Overweeg dan om te doneren op onze website:
https://www.cafeweltschmerz.nl/doneren. Jouw steun maakt echt een verschil!

Daarnaast, steun ook het geweldige werk van onze partner Foute Boel door te doneren op hun website:

Doneren


Samen kunnen we blijven strijden voor transparantie en waarheidsvinding.

Presentatie: Doelah – Foute Boel
Foute Boel op YouTube: / @fouteboelnl
Foute Boel op Instagram: /@fouteboelnl

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.