FOUTE BOEL: Politieke wereldtoneel op z’n kop De wereld op z’n kop

In deze aflevering bespreek ik vier onderwerpen die de wereld op zijn kop zetten. Mark Rutte wordt de nieuwe baas van de NAVO, en dat is geen verrassende wending. Ondertussen reist Vladimir Putin af naar Noord-Korea voor een ontmoeting met Kim Jong-Un en Joe Biden verwelkomt de LGBTQ gemeenschap in het Witte Huis. Welke leider straalt de meeste kracht uit? Daarnaast neemt Rasta-Ruud afscheid van zijn iconische Gullit act na bizarre ophef. En ik bespreek de impact van de Europese natuurherstelwet die ons land op slot zet. Mis deze cruciale updates niet en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Abonneer je nu en klik op de bel om geen enkele video te missen!

Links:
Wil je ons ondersteunen en ons helpen meer van deze onthullende content te produceren? Overweeg dan om te doneren op onze website:
https://www.cafeweltschmerz.nl/doneren. Jouw steun maakt echt een verschil!

Daarnaast, steun ook het geweldige werk van onze partner Foute Boel door te doneren op hun website:

Doneren


Samen kunnen we blijven strijden voor transparantie en waarheidsvinding.

Presentatie: Doelah – Foute Boel
Foute Boel op YouTube: /@fouteboelnl
Foute Boel op Instagram: /@fouteboelnl

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.