Geen Stijl is geen polemiek!; Hans Moll en Erik van Muiswinkel

Onze gesprekken zijn vertegenwoordigd in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13

“Geen Stijl hoort niet te bestaan van adverteerders als Unilever! Het probleem is dat ze niets menen. Het enige waar ze een hekel aan hebben is aan links en het zwarte activisme.”


Van Muiswinkel ligt onder vuur om zijn omstreden reacties in de sociale media. O.a. Thierry Baudet moest het op Twitter ontgelden met uitspraken die volgens Café Weltschmerz aan zetten tot geweld.
Erik van Muiswinkel en Hans Moll zaten samen zaten ze tussen 1982 en 1984 in de redactie van Propria Cures. Hans Moll gaat met zijn oude vriend in gesprek, over zijn uitingen, de methodes om hem kwaad te krijgen en zijn grondhouding. 
Het gesprek gaat o.a. over zijn religieuze opvattingen, over de grenzen die Propria Cures ooit beklom, de grenzen van Geen stijl, over de problematiek van de vluchtelingen, de overloop van PVV ‘ers naar het Forum van Democratie, het demoniseren van politici, de spirit van Rutte, het netwerk van Hiddema, het demoniseren van Thierry Baudet, de moord op Fortuyn en de traditionele kinderfeesten.


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.