J’accusse, de verzwegen feiten van de Vuurwerkramp

De vuurwerkramp in Enschede is bijna 20 jaar geleden, maar nog steeds vinden veel betrokkenen dat de waarheid in het verborgene ligt.
Oud klokkenluider en onderzoeker Paul van Buitenen was met direct betrokkenen te gast in studio Weltschmerz, gelegen aan de Haagse Hofvijver, pal naast het Torentje.
Paul overhandigde een petitie aan PVV Kamerlid Roy van Aalst, waarin een samenvatting van het 1400 pagina’s tellend alternatief onderzoeksrapport, dat Van Buitenen binnenkort openbaar maakt.
Verdere sprekers: Rudi Pater, oud-eigenaar van SE Fireworks; Mathilde van der Molen, weduwe omgekomen brandweerman; Jan Paalman, oud-rechercheur Tolteam. Gespreksleiding Marcel van Silfhout.
NB LET OP!!! DEZE OPNAMES HEBBEN NOG NIET DE KWALITEIT DIE ONS VOOR OGEN STAAT. Wij verwachten dat de crew onze nieuwe studio in Den Haag spoedig onder controle heeft. In deze eerste opname in de nieuwe studio liet de (microfoon) techniek ons hier en daar in de steek, waarvoor onze excuses.
links:
https://vuurwerkramprapport.nl
Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.