Lucifer – Peter Toonen en Maurits Prins

Peter Toonen spreekt met Maurits Prins over zijn boek “In het oog van Lucifer” en de duistere krachten die achter de schermen opereren in onze wereld.
Maurits Prins (Tilburg, 1936) is Jungiaans psycholoog , para psycholoog en filosoof. Hij heeft ruim 40 jaar een psychologische praktijk gevoerd.

Zijn onderzoek naar de Rooms Katholieke Kerk werd  zijn levens werk, omdat de leugen voor hem een onverkwikkelijk  gegeven was.

Hij werd in een katholiek gezin geboren, ging als bijna 18 jarige naar een klooster en verliet dat convent weer vijf jaar later, om vervolgens  de kerk officieel de rug toe te keren.

“In het oog van Lucifer” is een intrigerende, spirituele thriller, waarin de strijd tussen licht en duisternis zichtbaar wordt en waarin fictie en non-fictie door elkaar lopen.

http://www.mauritsprins.com/index.html

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.