Media faken het nieuws; Dennis Honing

Katholieke Amerikaanse jongens protesteren geweldloos tegen abortus. Daarop worden zij op racistische wijze uitgescholden door leden van een negroïde extreem rechtse pseudo Joodse sekte. De jongeren houden zich kalm. Dan komt er een veronderstelde Indiaan uitdagend dicht op de jongens op zijn trommel slaan. De jongeren lachen cynisch naar deze onruststokers. Een keurig en wederom geweldloos tegenprotest tegen een verbaal agressief tegenprotest. Maar de jongens hebben MAGA petjes op. De slogan van Trump. Dus komen de jongeren in één klap wereldwijd in de media als een groepje racisten. Later moeten meerdere vooraanstaande media outlets hun teksten terug nemen.
Hoe kan het dat zij allemaal zo eenvoudig deze fout maakten? Het is enerzijds de anti blanke teneur die vandaag de dag helaas een norm lijkt te zijn. Anderzijds het tot activisme verworden gedrag van de gevestigde media. Alles wat blank en rechts is mag volledig gedemoniseerd worden. In Nederland kostte het Pim Fortuyn zijn leven. In Amerika was de reputatie van deze jongeren het slachtoffer.


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.