Nederland is en blijft MIJN land! – Tafel van Feshtali S2 #8

In deze aflevering praat Shohreh Feshtali met Kafka, een prominent figuur in het verzet. Kafka heeft zich vanaf het begin van de pandemie uitgesproken en heeft zich ingezet voor de vrijheid.
Hoewel hij sinds 2021 niet meer in Nederland woont, blijft hij betrokken bij zijn geboorteland. Hij volgt de Nederlandse politiek en de ontwikkelingen in Nederland op de voet.
Hij ziet een duidelijk verschil in mentaliteit tussen het Spaanse temperament en de Nederlandse mentaliteit. Kafka merkt op dat Spanjaarden conservatiever zijn en te ver gaande maatregelen over ‘woke’ en de ‘2030 agenda’ niet accepteren.
Dit is de laatste aflevering van DTVF voor het nieuwjaar. Veel kijkplezier!

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.