Opweg naar de EndGame

In alweer de laatste aflevering van dit seizoen duiken we in enkele van de meest fascinerende en schokkende ontwikkelingen van deze tijd. Jullian Assange is eindelijk vrij en wat betekent dit voor de toekomst van journalistiek en vrijheid van meningsuiting? Na slechts twee dagen mooi weer, verklaart Sophie Hermans dat klimaatverandering een feit is. We bekijken de bizarre transformatie van Prinses Kalina van Bulgarije. Ontdek de realiteit achter rubber voedsel. Noord-Korea besluit om Rusland te helpen en gaat binnen een maand troepen sturen. We bespreken de opkomst van robots en AI en wat dit betekent voor de toekomst van werk en samenleving. Tot slot, een blik op Laura Aboli’s visie in “Transhumanism: The End Game” en de implicaties hiervan voor de mensheid. Abonneer je nu en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. Mis geen enkele update!

Links:
Wil je ons ondersteunen en ons helpen meer van deze onthullende content te produceren? Overweeg dan om te doneren op onze website:
https://www.cafeweltschmerz.nl/doneren. Jouw steun maakt echt een verschil!

Daarnaast, steun ook het geweldige werk van onze partner Foute Boel door te doneren op hun website:

Doneren


Samen kunnen we blijven strijden voor transparantie en waarheidsvinding.

Presentatie: Doelah – Foute Boel
Foute Boel op YouTube: /@fouteboelnl
Foute Boel op Instagram: /@fouteboelnl

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.