Peter in Wonderland – Peter Toonen in gesprek met Peter Vereecke

Afgelopen week verscheen het boekje ‘Peter in Wonderland – Een klein boekje over een groot plan’ van Peter Vereecke.

Vereecke (Sleidinge, 1956) was binnen zijn dorp en gemeente een ‘well respected man’, o.a. als burgemeester van het Belgische Evergem. Toen hem duidelijk werd dat er een grote samenzwering tegen de mensheid gaande is, werd hij opnieuw maatschappelijk actief, ditmaal via de burgerbeweging ‘Belfort-group’. Hij organiseerde meer dan honderd lezingen via de bewustzijnsbeweging Diogenes en gaf zelf ook meerdere diepgravende presentaties, onder meer over de gevaren van vaccinaties en vaccinatieprogramma’s, de invoering van 5G, de occulte betekenissen van de aanslagen van 9/11 en het sproeien van chemtrails.

In de herfst van 2019, aan de vooravond van de coronacrisis, schreef hij het boekje ‘Peter in Wonderland’, naar eigen zeggen vooral ten behoeve van de nieuwsgierige buitenstaander en al wie zich verwonderd in de ogen begint te wrijven over wat er werkelijk in de wereld gaande is. Het boekje was daarna gratis als PDF te downloaden via zijn eigen en andere websites.
De directe aanleiding voor dit interview is dat afgelopen week het geschrift ‘Peter in Wonderland’ uiteindelijk in een papieren boekvorm verschenen is. Elk Uitgevers heeft daartoe het boekje herzien en opnieuw vormgegeven.
Wie dit makkelijk verteerbare boek leest, begrijpt ook waarom ‘Vlaanderens’ bekendste complotdenker’ de huidige crisis omschrijft als de ‘Coronaplandemonie 1984’. Peter Vereecke durft een premie uit te loven van één miljoen euro voor het bewijs van het bestaan van het coronavirus.

https://www.elkuitgevers.nl/product/6025400/peter-in-wonderland

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.