Politiek is showbizz voor lelijke mensen

In dit fascinerende interview met Adam Curry, bekend als radiopiraat, DJ, techpionier, en complotdenker, duiken we diep in zijn geloof en overtuigingen. Adam, die zichzelf “The Podfather” noemt, spreekt openlijk over zijn reis van scepsis naar geloof, zijn passie voor Jezus, en hoe bidden een centrale rol speelt in zijn leven. Mis dit inspirerende gesprek niet waarin hij de geologische en historische bewijzen voor het christelijk geloof bespreekt en zijn persoonlijke ervaringen deelt. Abonneer je op ons kanaal voor meer diepgaande interviews met opmerkelijke persoonlijkheden.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.